Αυτές είναι οι Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021

Για 16η χρονιά η Madame Figaro τίμησε και επιβράβευσε τις γυναίκες της Κύπρου που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Article featured image
Article featured image


Η Madame Figaro εδώ και 16 χρόνια τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της. Η τελετή βράβευσης των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2021, που παρουσίασε η Estée Lauder, πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, και θα μεταδοθεί από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στις 21:10.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η μοναδική Μαρία Μπεκατώρου. Guest star ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός. Επί σκηνής η Ήβη Αδάμου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της βραδιάς είχε αναλάβει ο Γιώργος Λύρας.

Οι αναγνώστες της Madame Figaro ήταν οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς. Συγκεκριμένα 33.721 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις Γυναίκες της Χρονιάς 2021.

245496908_4201961289929591_5078113119758565288_n.jpg
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ

40 υποψήφιες σε 8 κατηγορίες: Ηθοποιός, Remedica Eπιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Δημιουργός, Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία, Fashion & Jewellery Designer, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, Επαγγελματίας /Επιχειρηματίας και Μουσικός. Tο βραβείο στην κατηγορία Dove Αθλήτρια ήταν φέτος τιμητικό, καθώς λόγω της πανδημίας δεν διεξήχθησαν αθλητικοί αγώνες.

Δόθηκαν επίσης τέσσερα τιμητικά βραβεία: Το Ειδικό Βραβείο Γυναίκες Ενάντια στον Κίνδυνο, το Βραβείο Editor’s Choice, που απονέμεται κάθε χρόνο από την ομάδα της Madame Figaro, τo Βραβείο Πρωτείο Ζωής εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή, το οποίο είναι αφιερωμένο στον εμπνευστή αυτού του θεσμού, και το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς.

Φέτος, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, που ανήλθαν στις €7.530, δόθηκαν στην κ. Τίνα Παύλου, η οποία βραβεύτηκε στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και θα διαθέσει το χρηματικό ποσό στην Θεραπευτική Κοινότητα Αγία Σκέπη.

KINONIKI-PROSFORA.jpgΟι βραβευμένες Γυναίκες της Χρονιάς 2021


ΗΘΟΠΟΙΟΣ – Ήβη Νικολαΐδου

Το βραβείο απένειμαν ο ηθοποιός Σοφοκλής Κασκαούνιας και η Επίτροπος Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Στυλιανού Λοττίδη.


REMEDICA ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ/ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ - Δρ Μαρία Κολιού

Το βραβείο απένειμαν ο Δρ Μιχάλης Νεοπτολέμου, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Remedica, και η Χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου.


ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ – Γυναίκες μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εθελόντριες της Πολιτικής Άμυνας

Το βραβείο απένειμε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και παρέλαβαν εκ μέρους των γυναικών πυροσβεστών η Μαρία Χειμώνα και εκ μέρους της Πολιτικής Άμυνας η εθελόντρια Χρυστάλλα Θεοδώρου.


ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ EDITOR’S CHOICE – Άντρη Ελευθερίου

Το βραβείο απένειμαν η Βαρβάρα Γεωργιάδου, Αρχισυντάκτρια Madame Figaro Κύπρου, και η Αναστασία Παπαδοπούλου, Πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή».


editor-choice-1.jpgΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ – Χριστιάνα Αρτεμίου

Το βραβείο απένειμαν ο Αγάπιος Παπαϊωάννου, Marketing Manager της Estée Lauder Κύπρου, και η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – Δρ Αναστασία Κωνσταντίνου

Το βραβείο απένειμαν ο Χάρης Πουαγκαρέ, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, και η Αναστασία Ανθούση, Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας.


ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΖΩΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ – Ραφαέλα Μιλτιάδους

Το βραβείο απένειμαν η Έφη Παπαϊωάννου και ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

protio-zois.jpg
FASHION & JEWELLERY DESIGNER – Ηρώ Κασκάνη

Το βραβείο απένειμαν η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.


DOVE AΘΛΗΤΡΙΑ – Μαρία Μάρκου

Το βραβείο απένειμαν ο Ηλίας Κατσουλάκος, General Μanager της Unilever Tseriotis, και η Μαρία Σελίπα.


ΟΠΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – Τίνα Παύλου

Το βραβείο απένειμαν ο Δημήτρης Αλετράρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ – Αγγέλα Παναγιώτου

Το βραβείο απένειμαν η Γιώτα Δαμιανού, παρουσιάστρια Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, και ο Πρόδρομος Προδρόμου, Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.


ΜΟΥΣΙΚΟΣ – Ήβη Αδάμου

Το βραβείο απένειμαν η παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη και ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, Δήμαρχος Στροβόλου.


ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ – Κατερίνα Καραϊσκάκη

Το βραβείο απένειμε ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής.

mfa 1.jpg


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ: Η ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ/ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ: REMEDICA

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTY LINE, AUDI, STEAMPOD BY L'ORÉAL PROFESSIONNEL, KAWACOM’S IPANEMA ESPRESSO

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: AEGEAN

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: MAP HOTEL

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: KΤΗΜΑ ΔΑΦΕΡΜΟΥ, LOLEA MEDITERRANEAN APERITIF, FLOWERS & DESIGNS BY ROYS HERODOTOU, LANDAS COLOUR, SOLOMOU GARDEN CENTRE.

ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ GALINIS PRODUCTIONS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ