Πραγματοποιήθηκε ο 2ος Διεθνής Αγώνας Protaras SwimRun Cyprus 2021

Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από Κύπρο, Ελλάδα, Πολωνία, Αγγλία, Ρωσία και Ισραήλ.

Article featured image
Article featured imageΠραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Πρωταρά, ο 2ος Διεθνής Αγώνας Protaras SwimRun Cyprus 2021.

Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Γ.Σ.Σ. "Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ", σε συνεργασία με τον Δήμο Παραλιμνίου.

Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από Κύπρο, Ελλάδα, Πολωνία, Αγγλία, Ρωσία και Ισραήλ. Οι ομάδες των αθλητών, διαγωνίστηκαν στις αποστάσεις των 13 ή 25 χιλιομέτρων με συνεχείς εναλλαγές τρεξίματος και κολυμπιού.

A41_5705-2-2.jpgΗ διαδρομή κατά μήκος της τουριστικής του Πρωταρά καθώς και τα μαγικά μονοπάτια του Κάβο Γκρέκο σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα νερά του FigTree bay, του Green Bay και της παραλίας του Κόννου, χαρακτηρίστηκε εντυπωσιακή, προσεχτικά σχεδιασμένη και ασφαλής

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, εντυπωσιάζοντας τους συμμετέχοντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Protaras SwimRun είναι ο μοναδικός αγώνας SwimRun στην ανατολική Μεσόγειο.

A41_5888-2-2.jpgΘα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές μας καθώς η συμβολή τους για τη διεξαγωγή ενός τόσο ξεχωριστού αγώνα, είναι καθοριστική.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους περισσότερους από 60 εθελοντές που χωρίς τη συμβολή τους ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία.

Χορηγοί του αγώνα: Capo∙Bay, Blue Surf Properties , AWOL Adventure Without Limits, Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, Aliant, NETinfo, Petzl Cyprus, Biofreeze.

Υποστηρικτές: Komanetsi aquatic and fitness center, Cytavision, Νερο Κύκκος, Φούρνοι Ζορμπάς, Beiersdorf , Paper Works Philippides, CNP Ασφαλιστική.

Χορηγοί επικοινωνίας: city.com.cy, sportime.com.cy.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.swimruncyprus.com και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/SwimRunCyprus/

Instagram: https://www.instagram.com/swimruncyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ