Η ΚΕΑΝ στηρίζει διαχρονικά το έργο της Europa Donna Κύπρου

Για 11η χρονιά, η ΚΕΑΝ, ως δραστήριο μέλος της κοινωνίας και μια υπεύθυνη κυπριακή εταιρεία, στηρίζει έμπρακτα την Europa Donna Κύπρου στον αγώνα της ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Article featured image
Article featured image


Για 11η χρονιά, η ΚΕΑΝ, ως δραστήριο μέλος της κοινωνίας και μια υπεύθυνη κυπριακή εταιρεία, στηρίζει έμπρακτα την Europa Donna Κύπρου στον αγώνα ενάντια στον καρκίνου του μαστού, προχωρώντας σε οικονομική στήριξη αξίας €5,000.

Αναγνωρίζοντας την ισχυρή συνεισφορά της Europa Donna σε θέματα ενημέρωσης, πρόληψης, στήριξης, και προώθησης των δικαιωμάτων των γυναικών που δίνουν μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, η ΚΕΑΝ, κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων στήριξης έχει προσφέρει με τον δικό της τρόπο μέσω μιας πλειάδας ενεργειών που ενισχύουν το έργο του εν λόγω οργανισμού. Κορύφωση των δράσεών της αποτελεί η συμμετοχή της, ως διαχρονικού χορηγού, στην Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες, την ετήσια παγκύπρια πορεία ενημέρωσης για τον καρκίνου του μαστού.

Σημειώνεται πως η πορεία με τις «Ροζ Φιγούρες» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο , 9 Οκτωβρίου, με τη μορφή λαμπαδηδρομίας, όπου η ΚΕΑΝ έδωσε το «παρών» της, μαζί με χιλιάδες άλλους υποστηρικτές. Η εν λόγω εκδήλωση είχε ως στόχο να μεταλαμπαδεύσει το μήνυμα της ελπίδας και δύναμης σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν καρκίνο του μαστού.

Η Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά: «Κατανοώντας τη σημαντικότητα και το πολυδιάστατο έργο της Europa Donna, η ΚΕΑΝ κάθε χρόνο αγκαλιάζει την προσπάθειά της για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνου του μαστού. Μια εκ των ιδιοκτήτων της ΚΕΑΝ, η Εύη Παπαδοπούλου, η οποία υπήρξε κύριο μέλος της Europa Donna, συνεισέφερε με κάθε δυνατό τρόπο την αγάπη, στήριξη και αλληλεγγύη σε όλες αυτές τις γυναίκες-μαχήτριες που παλεύουν καθημερινά με τον καρκίνο του μαστού – κάτι που θέλουμε να συνεχίσουμε και να αναπτύξουμε και εμείς με τη σειρά μας».

IMG-2.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ