Βραβεία Ακαδημαϊκής Αριστείας 2021

Το International School of Paphos βράβευσε τους μαθητές τους σχολείου οι οποίοι διακρίθηκαν στις τελικές εξετάσεις της ακαδημαϊκής χρονιάς 2020-21.

Article featured image
Article featured image

Το International School of Paphos διοργάνωσε την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου, τελετή βράβευσης για τους μαθητές τους σχολείου οι οποίοι διακρίθηκαν στις τελικές εξετάσεις της ακαδημαϊκής χρονιάς 2020-21. Η τελετή αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της σχολικής χρονιάς κατά τη διάρκεια της οποίας αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα των μαθητών μας.


Φέτος, η τελετή των Βραβείων Ακαδημαϊκής Αριστείας έλαβε χώρα στην κύρια αυλή του σχολείου και σ’ αυτήν παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοίκηση του σχολείου, οι καθηγητές, οι γονείς και, φυσικά, οι μαθητές.


Η Διευθύντρια του σχολείου, Δρ Λίτσα Ολυμπίου, ανέφερε σχετικά: “Είμαι πραγματικά συγκινημένη από τα επιτεύγματα των μαθητών μας, που μας κάνουν περήφανους, τόσο εμάς όσο και τις οικογένειές τους. Τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους αντανακλούν τις ικανότητες, τις δυνατότητές τους αλλά και τη σκληρή τους δουλεία. Αυτή η όμορφη βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας, που με πειθαρχία και αφοσίωση κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις τους. Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στους καθηγητές, που κάτω από πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες, επέδειξαν αφοσίωση και επαγγελματισμό συμβάλλοντας καθοριστικά στις επιτυχίες των μαθητών μας”.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης:

-35 μαθητές έλαβαν Πιστοποιητικά Επιτυχίας σε Εξετάσεις στις οποίες παρακάθησαν νωρίτερα από το αναμενόμενο

-55 μαθητές έλαβαν βραβεία Ακαδημαϊκής Αριστείας

-29 μαθητές έλαβαν υποτροφίες, συνολικής αξίας άνω των €32,000.


Αυτά τα βραβεία αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων που έχουν επιδείξει οι μαθητές μας, οι οποίοι εργάστηκαν με επιμονή και πειθαρχία κατά τη διάρκεια αυτής της ομολογουμένως δύσκολης περιόδου.


Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της τελετής, μαθητές του σχολείου μας παρουσίασαν και ερμήνευσαν έργα σπουδαίων μουσικών και συνθετών. Οι ταλαντούχοι αυτοί μουσικοί μας, οι οποίοι έχουν βραβευτεί σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς, απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.


Μετά την τελετή, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν το cocktail party που παρατέθηκε από τη Διοίκηση του σχολείου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους καθηγητές των παιδιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ