Ο Bill Gates «δεν ήταν καθόλου σπασίκλας»

Νέες αποκαλύψεις για τα ερωτικά μηνύματα που φέρεται να έστελνε σε εργαζόμενες της Microsoft.

Article featured image
Article featured image



Λίγους μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με τη Μελίντα Γκέιτς νέες αποκαλύψεις προκύπτουν σχετικά με τον Μπιλ Γκέιτς και τις σχέσεις του με τις εργαζόμενες της Microsoft, του τεχνολογικού κολοσσού τον οποίο ίδρυσε.

Τα emails που χρονολογούνται από το 2008, όταν ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του, ανακαλύφθηκαν μάλιστα, εκείνο το διάστημα από τεχνικούς της Microsoft, με αποτέλεσμα οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας να καλέσουν τον Γκέιτς σε έκτακτο meeting. Ο νυν πρόεδρος της εταιρείας Μπραντ Σμιθ και η Λίζα Μπρούμελ χαρακτήρισαν τα μηνύματά του ως «ανήθικα», «ακατάλληλα» και «προσβλητικά» και τόνισαν ότι θα έπρεπε να σταματήσει να παρενοχλεί τις δύο γυναίκες, πριν το θέμα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σε μια άλλη υπόθεση, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας πληροφορήθηκε το 2019 πως μια μηχανικός της Microsoft έγραψε επιστολή, όπου ισχυριζόταν ότι με τον Γκέιτς είχαν σεξουαλικές σχέσεις τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με την «Wall Street Journal». Τα μέλη του συμβουλίου προσέλαβαν μια νομική εταιρεία για να διεξάγει έρευνα αναφορικά με τη σχέση, ανέφερε τότε η WSJ.

Οι «New York Times» αποκάλυψαν άλλα δυο περιστατικά, όπου ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος είχε ζητήσει σε ραντεβού δύο γυναίκες, οι οποίες δούλευαν για εκείνον στη «Microsoft» και στο «Bill & Melinda Gates Foundation».

Πέραν αυτών, το 1992, το διοικητικό συμβούλιο της «Microsoft» ενημερώθηκε ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε εξωσυζυγική σχέση με ένα κορυφαίο στέλεχος της «Microsoft». Το 2020, εγκατέλειψε το διοικητικό συμβούλιο της «Microsoft», όταν έγινε γνωστή η εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε επίσης εντός της εταιρείας αλλά το 2002. Από την πλευρά του ο βιογράφος του Μπιλ Γκέιτς, Τζέιμς Γουάλας, αποκαλύπτει πως «δεν ήταν καθόλου σπασίκλας» αλλά διοργάνωνε πάρτι στα οποία οι καλεσμένοι ήταν γυμνοί και για τα οποία προσελάμβανε πολλές στρίπερ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γκέιτς αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου. Πηγές που επικαλείται η WSJ ανέφεραν ότι η Μελίντα Γκέιτς, μεταξύ άλλων, ανησυχούσε για τις επαφές του συζύγου της με τον εκλιπόντα τραπεζίτη, Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος κατηγορήθηκε για εμπορία ανηλίκων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευσή τους.


Πηγή: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ