«Η πραγματική αγάπη δεν τελειώνει ποτέ»

Το συγκινητικό βίντεο με την αντιδραση του γιου του Βίκτωρα Παπαδόπουλου, όταν συνάντησε, μετά από έξι χρόνια, τη γυναίκα που τον φρόντιζε.

Article featured image
Article featured image

«Ο Κωνσταντίνος ενθουσιάζεται, συγκινείται και νιώθει απέραντη ευτυχία που ξαναβλέπει την αγαπημένη του Νίλα (νάνι που τον πρόσεχε για 7 χρόνια και τον λάτρευε και την λάτρευε ) . Μας έκανε όλους να δακρύσουμε σήμερα ο Κωστής μας με την αντίδραση του. Η Νιλα επέστρεψε ξανά μετά από 6 χρόνια που έφυγε για να φροντίσει την άρρωστη μητέρας της στην πατρίδα της Σρι Λάνκα . Η μεγάλη της αγάπη για τον Κωνσταντίνο την έφερε όμως ξανά στην οικογένεια μας. Η αντίδραση του Κωνσταντίνου τα λέει ολα. Η πραγματική αγάπη δεν τελειώνει ποτέ. Καλωσόρισες ξανά Νίλα κοντά στον Κωνσταντίνο και στην οικογένεια μας». Αυτή τα συγκινητικά λόγοα συνόδευσαν το βίντεο που πόσταρε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος το βράδυ της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου.


Στο βίντεο βλέπουμε την αντίδραση του γιου του όταν εμφανίστηκε μπροστά του μετά από 6 χρόνια η γυναίκα που τον πρόσεχε. Οι στιγμές μας έκαναν όλους να συγκινηθούμε.


Δείτε το πιο κάτω βίντεο:



ΠΗΓΗ: ilovestyle.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ