Η Sara Blakely δεν είναι μια συνηθισμένη CEO

Αντάμειψε τους υπαλλήλους της με αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης και 10.000 δολάρια γιατί ξέρει.

Article featured image
Article featured image


Η Sara Blakely γνώρισε την αποθέωση από τις υπαλλήλους της, όταν ανακοίνωσε τα δώρα που τους έκανε.

Όλοι θα θέλανε τα... αφεντικά τους, όταν απογειώνεται η αξία της επιχείρησης τους, να λαμβάνουν κάποιο δώρο. Ωστόσο δεν γίνεται παντού αυτό. Ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς, γίνεται σε λίγες δουλειές.

σαραα.jpg



Η Spanx, όμως, ανήκει στις εξαιρέσεις του κανόνα αυτού και το έκανε με έναν εντυπωσιακό τρόπο, λίγες μέρες μετά την αγορά από την Blackstone ενός μεγάλου μεριδίου των μετοχών της. Βλέπετε, το deal αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αξία της εταιρείας να φτάσει τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια και η ιδρύτριά της, Sara Blakely, αποφάσισε να μην κρατήσει τα κέρδη αποκλειστικά για τον εαυτό της.

Έτσι οργάνωσε ένα μικρό πάρτι στην εταιρεία, κατά τη διάρκεια του οποίου, προέβη σε μία σημαντική ανακοίνωση για τους περίπου 500 εργαζομένους.

Εκεί που δεν το περίμεναν, λοιπόν, άρχισε να γυρίζει μία μικρή υδρόγειο σφαίρα και να αναρωτιέται φωναχτά γιατί το κάνει αυτό. Τότε ήταν λοιπόν που τους γνωστοποίησε πως τους έχει κάνει δώρο από δύο αεροπορικά πρώτης θέσης για όλους.

Μάλιστα, είχε και συνέχεια...

«Αν πας ταξίδι, μπορεί να θελήσεις να φας ένα πολύ καλό δείπνο, μπορεί να θελήσεις να μείνεις σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο, γι' αυτό όλοι μαζί με τα δύο αεροπορικά εισιτήρια θα πάρετε και 10.000 δολάρια».

Μάλιστα στο video, μπορείτε να δείτε και τις αντιδράσεις των υπαλλήλων, με ορισμένες κοπέλες να δακρύζουν από χαρά.



Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ