Αυτή η Κύπρια καλλιτέχνις (κυριολεκτικά) δεν υπάρχει

Τη λένε Polar και θα αποκαλύψει τον εαυτό της σε ένα εικονικό πάρτι που θα λάβει χώρα αύριο.

Article featured image
Article featured image


Το στούντιο «TheSoul Publishing» που έχει τη βάση του στην Κύπρο, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου του ψηφιακού καλλιτέχνη, ονόματι «Πόλαρ». Είναι μια νέα, ανεξάρτητη καλλιτέχνις, βγαλμένη από τη φαντασία της ομάδας του «TheSoul Publishing» και αποτελεί την πρώτη από μια σειρά πολλών συνεργασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Η Πόλαρ μάζεψε ήδη περισσότερους από 25,000 ακολούθους και θα αποκαλύψει τον εαυτό της στο κοινό της μέσω ενός αποκλειστικού εικονικού πάρτι παρακολούθησης στο βιντεοπαιχνίδι «Avakin Life» της Lockwood Publishing, το οποίο χρησιμοποιούν περισσότεροι από 1 εκ. χρήστες.

Το τραγούδι της Πόλαρ «Close to you» κυκλοφόρησε στα Spotify, Apple Music, Youtube Music, Deezer και Yandex.Music την 1η του Οκτώβρη και το εικονικό πάρτι στο οποίο θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλιπ θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου.

Ο Patrik Wilkens, Vice President of Operations στη «TheSoul Publishing» δήλωσε: «Αυτό είναι ακόμη ένα βήμα προόδου για τη "TheSoul Publishing", καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο. Πειραματιζόμαστε με νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το κοινό μας, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να αυξάνουμε το following base μας πέραν του 1 δισεκατομμυρίου. Ως εταιρεία, κοιτάμε συνεχώς μπροστά -τις νέες τάσεις και άλλους βασικούς τομείς ψυχαγωγίας όπως το gaming και η μουσική- έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ακόμα καλύτερη εμπειρία και νέα σημεία επαφής με τους fans μας σε όλα τα κανάλια και τις πλατφόρμες μας». 

Ο Oliver Kern, Chief Commercial Officer της Lockwood Publishing, πρόσθεσε: «Το Avakin Life εστιάζει στη δυνατότητα κάποιου να μπορεί να εκφράζεται με τον δικό του τρόπο και να απολαμβάνει να περνά χρόνο στον κόσμο μας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να αλληλεπιδρούμε με το κοινό μας με διάφορους τρόπους - επομένως τα live music performances είναι κάτι που κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια. Η συνεργασία με μια εταιρεία όπως είναι η "TheSoul Publishing" ήταν μια προφανής και αμοιβαία επωφελής επιλογή και αναμένουμε πολλές υπέροχες εμπειρίες από αυτήν τη νέα συναρπαστική συνεργασία».

Η ομάδα παραγωγής της "TheSoul Publishing" για την Polar, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με αρκετούς πολύ γνωστούς καλλιτέχνες για σύναψη συνεργασίας στην επόμενη της κυκλοφορία. Περαιτέρω συναρπαστικές λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον, καθώς το στούντιο συνεχίζει να πειραματίζεται με διάφορα concepts που βασίζονται στο μετασύμπαν. 



Το πρώτο τραγούδι της Πόλαρ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ