Νέα συλλογή Bodytalk Φθινόπωρο-Χειμώνας 21-22

Pleasure is everywhere!

Article featured image
Article featured image


Μετά από ένα τέλειο καλοκαίρι έρχεται ένα τέλειο φθινόπωρο. Έτσι φαίνεται, δηλαδή, κι εμείς θα το απολαύσουμε όσο δεν πάει, γιατί τώρα πια ξέρουμε να εκτιμάμε τα πάντα. Ακόμα και τα πιο μικρά, τα πιο καθημερινά: όλα έχουν αξία και τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Η κάθε στιγμή έχει τη δική της μοναδική θέση στη ζωή μας. Με αυτήν τη νέα ματιά για το τώρα, αλλά και με την αυτοπεποίθηση που πάντα τη χαρακτηρίζει, η Bdtk έρχεται αποφασισμένη να κατακτήσει τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 21-22 κάνοντας πραγματικότητα το μήνυμα Pleasure is everywhere!

BDTK (7).jpg


Μονοχρωμίες και μοναδικές γραμμές που ταιριάζουν με κάθε ώρα και setting, εντυπωσιακό branding και camo παρεμβάσεις, χρωματικές αντιθέσεις και πρωτότυπα animal prints, travel fit λεπτομέρειες και μεταλλικές πινελιές… Αυτά και άλλα πολλά πρωταγωνιστούν στην ανδρική και γυναικεία κολεξιόν Bodytalk FW 21-22: Pleasure is everywhere! Γιατί;

Γιατί η απόλαυση βρίσκεται παντού. Και πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να απογειώσουμε κάθε δραστηριότητα. Από τη βόλτα με τους φίλους μας μέχρι τη βόλτα με τον σκύλο μας. Από το σκληρό training στο γυμναστήριο μέχρι το χαλαρό jogging δίπλα στην παραλία. Από τα μεγάλα ταξίδια μέχρι της εξορμήσεις του σαββατοκύριακου. Από το clubbing μέχρι το lounging. Όλα όσα κάνουμε. Καθημερινά.

Εσύ επιλέγεις την απόλαυση. Εμείς βάζουμε τα ρούχα για να τη ζήσεις.

BDTK (3).jpg



Ανακάλυψε τη νέα συλλογή
Body Talk Φθινόπωρο-Χειμώνας 21-22, στα φυσικά καταστήματα των Famous Sports και στο e-shop www.famousports.com, και ετοιμάσου για ένα τέλειο Φθινόπωρο και Χειμώνα γεμάτο stylish στιγμές!

#pleasureiseverywhere

BDTK (5).jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ