Το viral βίντεο με αεροσκάφος που «σφήνωσε» κάτω από μια γέφυρα

Εξακολουθούν να βλέπουν πολλά τα μάτια μας που ενίοτε (μάς) φέρνουν τρόμο (και γέλιο)!

Article featured image
Article featured imageΣτο βίντεο δημοσιογράφου, το αεροσκάφος με τα διακριτικά της Air India φαίνεται ακινητοποιημένο κάτω από τη γέφυρα, ενώ στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο κινούνται κανονικά οχήματα.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, το αεροπλάνο -από το οποίο έχουν αφαιρεθεί τα φτερά- δεν έχει κάποια σχέση με τον εθνικό αερομεταφορέα της Ινδίας καθώς είχε πωληθεί και ήταν προς απόσυρση.«Πρόκειται για ένα αποσυρθέν αεροσκάφος το οποίο είχε εκποιηθεί. Η μεταφορά του έγινε από τους νέους ιδιοκτήτες. Η Air India δεν έχει σε καμία περίπτωση σχέση με το συγκεκριμένο αεροσκάφος» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία.

Αξιωματούχος του αεροδρομίου του Νέου Δελχί διευκρίνισε στην εφημερίδα Times of India πως «το αεροσκάφος δεν ανήκει στο στόλο του αεροδρομίου» και πως «ο χειριστής ίσως έκανε λάθος κατά τη μεταφορά του».

Πάντως, κάποιοι χρήστες των social media έσπευσαν να γνωστοποιήσουν πως το αεροπλάνο ήταν για μέρες κολλημένο εκεί, ενώ άλλοι επέκριναν τους αρμοδίους για τον μη έλεγχο, προηγουμένως, της διαδρομής που θα ακολουθούσε.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ