Ο Richie Faulkner των Judas Priest έπαθε ανεύρυσμα αορτής επί σκηνής [ΒΙΝΤΕΟ]

Επειδή, όμως, είναι από «μέταλλο», ολοκλήρωσε τη συναυλία, επιβίωσε και είναι καλά.

Article featured image
Article featured imageΤυχερός πάνω στην ατυχία του βρέθηκε ο Ρίτσι Φόλκνερ κατά τη διάρκεια του «Louder Than Life Festival» που έγινε τον προηγούμενο μήνα, καθώς κλονίστηκε η υγεία του από ένα σοβαρό πρόβλημα.

Την ώρα, λοιπόν, που οι Judas Priest ήταν στη σκηνή και συγκεκριμένα την ώρα που έπαιζαν το «PainKiller», ο κιθαρίστας τους έπαθε ανεύρυσμα αορτής.

«Κοιτάζοντας το video από το Louder Than Life Festival, βλέπω στο πρόσωπό μου τη σύγχυση και την αγωνία την ώρα που έπαιζα το Painkiller, καθώς η αορτή μου έσπασε και άρχισε να χύνεται αίμα μέσα στην κοιλότητα του στήθους. Όποιες και αν ήταν οι συνθήκες, βλέπω έναν άνθρωπο που είναι ετοιμοθάνατος», είπε σε γραπτή του δήλωση στο Rolling Stone, συμπληρώνοντας πως ο γιατρός, μετά την επέμβαση που έκανε, τού είπε πως άτομα με τέτοιο πρόβλημα, συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί στο νοσοκομείο.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ρίτσι Φόλκνερ ολοκλήρωσε κανονικά τη συναυλία πριν μεταφερθεί στο University of Louisville’s Rudd Heart and Lung Center όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, κατά την οποία τμήματα του θώρακα «αντικαταστάθηκαν με μηχανικά μέρη», δήλωσε στο Rolling Stone. «Κυριολεκτικά είμαι από μέταλλο τώρα», συμπλήρωσεΠαρ' όλο που οι Judas Priest ανέβαλαν το υπόλοιπο της περιοδείας τους στις ΗΠΑ λόγω της επέμβασης του Φόλκνερ, η σύντροφος του, Μαράια Λιντς, είχε διαβεβαιώσει τους φαν της μπάντας ότι ο κιθαρίστας είναι σε σταθερή κατάσταση. «Αν τον ξέρετε, γνωρίζετε πόσο σκληρός και δυνατός είναι. Τόσο σκληρός, που τελείωσε τη συναυλία», είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση στο Instagram.Με πληροφορίες από Gazzetta και Lifo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ