Τρεις βραβεύσεις για σχολείο της Πάφου

Διάκριση για το ISOP στα βραβεία «Cyprus Education Leaders Awards 2021».

Article featured image
Article featured image

Νέα μεγάλη διάκριση για το The International School of Paphos (ISOP) το οποίο βραβεύτηκε με τρία βραβεία στην τελετή απονομής των «Cyprus Education Leaders Awards 2021», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, το The International School of Paphos έλαβε τα εξής βραβεία:

  • Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων - Χάλκινο
  • Διαχείριση έκτατης ανάγκης – Covid Conscious - Χάλκινο
  • Καλλιέργεια Περιβαλλοτνικής Συνέιδησης – Η Οικολογική Συνείδηση Ξεκινά Εδώ- Χάλκινο

Τα «Cyprus Education Leaders Awards» διοργανώνονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και έχουν ως σκοπό την ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στο χώρο της εκπαίδευσης.

Η Διευθύντρια του The International School of Paphos, Δρ Λίτσα Ολυμπίου, σε δηλώσεις επισήμανε: «Είναι με ιδιαίτερη χαρά και τιμή που πληροφορηθήκαμε ότι οι δράσεις των καθηγητών, του διοικητικού προσωπικού και των μαθητών του σχολείου μας αναγνωρίστηκαν και βραβεύτηκαν και αυτή τη χρονιά. Είμαστε αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο έχοντας στο πυρήνα των προσπαθειών μας τους μαθητές μας, τις ανάγκες αλλά και τις ικανότητές τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά ανήκει στους συναδέλφους οι οποίοι μέσα σε πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες επέδειξαν επαγγελματισμό και αυταπάρνηση.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ