Σαν πυροτέχνημα έσκασε η είδηση για τα γυρίσματα μουσικού βιντεοκλίπ στο Βαρώσι

Την ώρα που κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα, κάποιοι άλλοι σφυρίζουν στον ρυθμό του Bulaman.

Article featured image
Article featured image



Εδώ και λίγες μέρες, κυκλοφορεί η είδηση ότι Τουρκάλα τραγουδίστρια έκανε γυρίσματα για βίντεο κλιπ εντός της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων με στιγμιότυπα να κυκλοφορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.



Συγκεκριμένα, οι Τουρκοκύπριοι έδωσαν άδεια στην τραγουδίστρια με το όνομα Nihayet Elibol (Nini), η οποία γεννήθηκε στην Αμμόχωστο και κάνει καριέρα στην Τουρκία, να πραγματοποιήσει μέρος των γυρισμάτων για το νέο της τραγούδι στην περίκλειστη πόλη. Το θέμα, μάλιστα, σχολίασε και η Ηurryiet η οποία σε σημερινό της πρωτοσέλιδο φιλοξένησε την είδηση για το γύρισμα του βίντεο κλιπ, γράφοντας χαρακτηριστικά «Η Νίνι εξόργισε τους Ελληνοκύπριους».

huriyet.jpg



Πάντως και η ίδια η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός, σύμφωνα με την εφημερίδα, λέγοντας πως έλαβε μηνύματα μίσους από Έλληνες. «Δεν περίμενα μια τέτοια ρατσιστική αντίδραση. Δεν έδωσα πολιτικό μήνυμα, ήθελα απλώς να αναγνωριστεί το Μαράς (σ.σ. τα Βαρώσια)», είπε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube στις 15 Νοεμβρίου, ανήμερα της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ