Η Adele μίλησε και το Spotify εισάκουσε

«Η τέχνη μας διηγείται μία ιστορία και οι ιστορίες πρέπει να ακούγονται όπως είχαμε σχεδιάσει. Ευχαριστώ Spotify που άκουσες».

Article featured image
Article featured imageΗ Αντέλ κατάφερε να πείσει το Spotify να καταργήσει το κουμπί shuffle σε όλες τις σελίδες των άλμπουμ, ώστε τα κομμάτια να παίζουν στη σειρά που έχει επιλέξει ο καλλιτέχνης.

«Δεν δημιουργούμε άλμπουμ με τόση φροντίδα και σκέψη για τη σειρά των κομματιών χωρίς λόγο. Η τέχνη μας διηγείται μία ιστορία και οι ιστορίες πρέπει να ακούγονται όπως είχαμε σχεδιάσει. Ευχαριστώ Spotify που άκουσες» έγραψε η ίδια στο Twitter.

«Στη διάθεσή σου» απάντησε η υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής, αφαιρώντας την επιλογή που έχουν οι μουσικόφιλοι να ακούν σε τυχαία σειρά τη λίστα τραγουδιών.Παρόλα αυτά, το σύμβολο shuffle εξακολουθεί να εμφανίζεται στις playlists που σημαίνει πως είναι ακόμη εφικτό για όποιον επιθυμεί να ακούει τους δίσκους και τα κομμάτια σε τυχαία σειρά.

Και ήταν λογικό γιατί, παρότι τα social media υποδέχτηκαν με θέρμη το αίτημα της Αντέλ, υπήρξαν κι εκείνοι που ομολογούν πως αρέσκονται στο μουσικό μπέρδεμα: «Σ' αγαπώ Αντέλ, αλλά άσε με να επιλέγω τυχαία με την ησυχία μου. Μ' αρέσει η τυχαιότητα» έγραψε μουσικόφιλος.

Το «30» που είναι το πρώτο άλμπουμ της Βρετανής σταρ μετά από την κυκλοφορία του τελευταίου της (25) πριν από έξι χρόνια, είναι διαθέσιμο στο Spotify από την Παρασκευή, ημέρα κυκλοφορίας του.

Σημειώνεται πως, αναφερόμενη σε συνέντευξή της στη Vogue πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ στον γιο της, η 33χρονη σταρ διευκρίνισε πως κάποια κομμάτια αποτελούν όψιμη εξήγηση για την τροπή που πήρε ο γάμος της και, ως εκ τούτου, η ζωή του παιδιού.

«Ο γιος μου είχε πολλές ερωτήσεις. Πραγματικά καλές και αθώες ερωτήσεις, για τις οποίες απλά δεν έχω μια απάντηση. Όπως “γιατί δεν μπορείτε να ζείτε πλέον μαζί;”» σημείωσε.

«Ένιωθα ότι ήθελα να του εξηγήσω, μέσω αυτού του άλμπουμ, όταν θα είναι 20 ή 30 χρονών, ποια είμαι και γιατί επέλεξα εκουσίως να “ξηλώσω” όλη τη ζωή του, στην αναζήτηση της δικής μου ευτυχίας. Τον έκανα πραγματικά δυστυχισμένο κάποιες φορές. Και αυτό είναι μια πραγματική πληγή για μένα που δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να επουλώσω», δήλωσε.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ