Η Σταρ Ελλάς αποχώρησε από το «Μις Υφήλιος» εκφράζοντας την αλληλεγγύη της προς την Παλαιστίνη

«Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτήν τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω».

Article featured image
Article featured image


Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Ραφαέλα Πλαστήρα, αποχώρησε από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ τον επόμενο μήνα, εξαιτίας των εχθροπραξιών εναντίον της Παλαιστίνης.

Η ίδια ανακοίνωσε την απόσυρσή της μέσω Instagram, σημειώνοντας: «Δεν μπορώ να ανέβω σε αυτήν τη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι μάχονται για τη ζωή τους εκεί έξω».

Πρόσθεσε πως «Με πονάει επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά και να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό ‘Miss Universe’ εφέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς τη χώρα.

Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για τη ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στη σκηνή και να προσποιηθώ πως δεν συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω».

352905g-1.jpg



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ