Ο Γιώργος Καπουτζίδης μάς στέλνει το δικό του μήνυμα

«Η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου με απελευθέρωσε».

Article featured image
Article featured image

«Όταν έχεις αποδεχθεί τη σεξουαλικότητα και έχεις μιλήσει γι’ αυτήν, μετά δεν είναι πια αγώνας είναι ένας πολύ ωραίος περίπατος, πολύ απλά, εύκολα».


Ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στη δημόσια τηλεόραση, μίλησε μεταξύ άλλων και για την πολιτική ορθότητα, αλλά και για την αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς του.


Ο σπουδαίος ηθοποιός, για ακόμη μία φορά ήταν χείμαρρος και μίλησε για την αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς του, που τελικά πια συνειδητοποιεί ότι γι’ αυτόν ήταν κάτι το απελευθερωτικό, ενώ αυτό που θεωρούσε νωρίτερα αγώνα, το βλέπει πια ως περίπατο. «Με δυσκολεύει να βρίσκομαι σε περιβάλλοντα που δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να πρέπει να είμαι πάρα πολύ διπλωμάτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του: «Η αποκάλυψη της σεξουαλικότητας είναι σημαντικό, σε απελευθερώνει σίγουρα. Όταν έχεις αποδεχθεί τη σεξουαλικότητα και μιλήσεις γι’ αυτήν, μετά δεν είναι πια αγώνας είναι ένας πολύ ωραίος περίπατος, πολύ απλά, εύκολα. Δεν χρειάζεται ούτε δάχτυλο να κουνήσεις, ούτε να υψώσεις τη φωνή, ούτε τίποτα. Πολύ απλά λες… εγώ παιδιά νομίζω αυτό».


«Την πολιτική ορθότητα δεν πρέπει να την βλέπουμε σαν έναν δράκο»


Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός, μιλώντας για την πολιτική ορθότητα τόνισε πως «Είναι καλό να λέμε το σωστό αλλά είναι ακόμα καλύτερο να πιστεύουμε το σωστό και το πολύ πολύ καλύτερο είναι να το νιώθεις, να βγαίνει μέσα από την καρδιά σου. Την πολιτική ορθότητα δεν πρέπει να την βλέπουμε σαν έναν δράκο που ήρθε εδώ πέρα να μας απειλήσει και να μας απαγορεύσει να κάνουμε πράγματα. Η πολιτική ορθότητα θα πρέπει να είναι συνυφασμένη με το συναίσθημα, γιατί φτιάχτηκε όχι για να μας εμποδίσει να κάνουμε πράγματα, αλλά για να προστατέψει κάποιους. Ακόμα και όταν την επιβάλλουμε, πρέπει με ένα νοιάξιμο να την επιβάλλουμε σε αυτόν που δεν την τηρεί, όχι με το να τον πετροβολήσουμε ούτε να του ευχόμαστε κατάρες. Να είμαστε αυστηροί, να τον φέρουμε μπροστά στο λάθος του, αλλά είπα αυστηροί, όχι άγριοι, όχι βάναυσοι».


Πηγή: rosa.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ