Ο υπέροχος Γιάννης Αντετοκούνμπο εντός και (κυρίως) εκτός αγωνιστικού χώρου

Η viral αντίδραση ενός πιτσιρικά όταν έλαβε ένα ζευγάρι παπούτσια του Γιάννη από τον ίδιο τον Γιάννη.

Article featured image
Article featured image


Ο Γιάννης δεν σταματάει να μοιράζει χαρά και χαμόγελα μετά το τέλος των αγώνων, κάτι που έκανε και στην Ιντιανάπολις!

Λίγο μετά τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ιντιάνα Πέισερς όπου ο Έλληνας σούπερ σταρ πρόσθεσε ένα ακόμη «double double» στο παλμαρέ του, συνέχισε την... αγαπημένη του (όπως έχει εξελιχθεί) συνήθεια!

Συγκεκριμένα, έκανε δώρο σε έναν μικρό φίλο των Μπακς που φορούσε φανέλα «Αντετοκούνμπο», τα παπούτσια που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μετά έβγαλε τη φανέλα του, την υπέγραψε και την έκανε δώρο στην αδερφή του μικρού.

Ο μικρός φαν του Greek Freak δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε και άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά του έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του.


Δείτε την έκρηξη χαράς του μικρού:



Σε συνέντευξη μετά τον αγώνα με τους Πέισερς ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς και πρωταθλητής του ΝΒΑ, αποκάλυψε τι σκοπεύει να κάνει σε περίπτωση που χρεοκοπήσει ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak κρατούσε μπασκετικές κάρτες των συμπαικτών του, Μπόμπι Πόρτις και Ντόντε Ντιβιτσένζο και ανέφερε: «Αυτή είναι η κάρτα με τον Μπόμπι Πόρτις, θα την υπογράψει μία ημέρα και κοστίζει πολλά. Και αυτή είναι η κάρτα του Ντόντε. Αν ποτέ χρεοκοπήσω, θα τις πουλήσω. Έτσι για να έχω ένα εναλλακτικό πλάνο. Οι γονείς σου δεν σου έλεγαν πάντα να έχεις εναλλακτικό πλάνο; Εμένα αυτό είναι το εναλλακτικό μου πλάνο».



Με πληροφορίες από gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ