Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λέει ότι θα θυσίαζε τα πάντα για να έχει πίσω τον πατέρα του και ένα δάκρυ κύλησε

«Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω CD για να έχω τον πατέρα μου».

Article featured image
Article featured image


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, εξηγώντας πως θα έδινε τα πάντα αρκεί να τον έβλεπε ξανά. Άλλωστε, σε όλη του την καριέρα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δείξει με όλους τους πιθανούς τρόπους πως πάνω απ' όλα για εκείνον είναι η οικογένειά του.

Εξάλλου, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έληξε ο τελευταίος τελικός με τους Φοίνιξ Σανς, ήταν να τρέξει να αγκαλιάσει τη μητέρα του, Βερόνικα και τη σύντροφό του Μαράια, με τον γιο του Λίαμ-Τσαρλς.



Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV, ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στον πατέρα του. Όταν ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, με τι θα άλλαζε το πρωτάθλημα του NBA, το οποίο κέρδισε πριν από λίγους μήνες, ο κορυφαίος παίκτης απάντησε κατευθείαν χωρίς να το σκεφτεί, για τον πατέρα του.

Ο Greek Freak εξήγησε ότι θα ήταν πρόθυμος να τα θυσιάσει όλα για να έχει ξανά πίσω τον πατέρα του, Τσαρλς, που έφυγε πριν από λίγα χρόνια από τη ζωή.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση: «Ο Θεός εάν σου έλεγε ότι εδώ έχω το πρωτάθλημα και εδώ κάτι άλλο, σου παίρνω το πρωτάθλημα, τι θα ήθελες να είναι το άλλο;», ο Αντετοκούνμπο απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη:

«Ο πατέρας μου. Δεν υπάρχει σκέψη σε αυτό. Ο πατέρας μου. Πάρτε τα όλα. Δεν με νοιάζει. Θα γυρίσω πίσω στα Σεπόλια και θα πουλάω cd στον δρόμο. Δεν με νοιάζει καν. Τον πατέρα μου...».



Παράλληλα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη. «Τον κοιτούσα στα μάτια κι έβλεπα τον γκάνγκστερ. Έβλεπα τη φλόγα στα μάτια του. Αν του έδινες μια μπάλα να παίξει εκείνη τη στιγμή, θα έπαιζε. Χωρίς αυτόν δεν θα ξέραμε το μπάσκετ. Μιλήσαμε για μια ώρα, μου είπε την ιστορία του. Ανυπομονούσα πάντα να τον γνωρίσω. Είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν ακουμπήσει τη μπάλα, όλων των εποχών», σχολίασε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ