Ζώα που «κάνουν καριέρα» ως live streamers

Η δημοφιλής σελίδα live streaming, «Τwitch», πρόσθεσε ειδική κατηγορία για να συμπεριλάβει τα ζώα streamers που άρχισαν να αυξάνονται.

Article featured image
Article featured image



Τα streams με ζώα έχουν πλέον τη δική τους επίσημη κατηγορία στο Twitch. Συγκεκριμένα, εδώ και πολλά χρόνια χρήστες της πλατφόρμας στρέφουν τις κάμερες στα κατοικίδιά τους, σε φάρμες ή ακόμη και σε μελίσσια, προσελκύοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών.

Τώρα, λοιπόν, η πασίγνωστη πλατφόρμα της Amazon εγκαινιάζει και με τη βούλα την κατηγορία «Animals, Aquariums, and Zoos», η οποία θα φιλοξενεί πλέον αυτά τα live streams.

zoa_twitch_city.png



Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Ιστορικά, τα streams με ζώα υπήρχαν διάσπαρτα σε διάφορες κατηγορίες, όπως στις ASMR, Travel & Outdoors, Just Chatting, Science & Technology, Music and Pools και Hot Tubs & Beaches. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να δώσουμε στους φίλους μας τα ζώα, αλλά και στους ανθρώπους που - κυριολεκτικά - αγαπούν να τα παρακολουθούν, ένα δικό τους σπίτι. Σωστά, ξεκινάμε μια ειδική κατηγορία με streams ζώων, σηματοδοτώντας έτσι την "Εβδομάδα των Ζώων" στο Twitch».

Κλείνοντας, το Twitch επισημαίνει πως εργάζεται με ζωολογικούς κήπους, ενυδρεία και άλλους μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς, για να τους παρέχει μια πλατφόρμα εντός της υπηρεσίας. Σε περίπτωση που θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας κοιτάζοντας κάποιο χαριτωμένο σκυλάκι ή αν θέλετε να κάνετε streamer το δικό σας κατοικίδιο, μπορείτε να βρείτε την εν λόγω κατηγορία πατώντας εδώ.


Πηγή: Unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ