Στο πρώτο επεισόδιο του «And Just Like That» πεθαίνει εκ των πρωταγωνιστών

Και δεν μπορούμε να το χωνέψουμε.

Article featured image
Article featured image


Απογοήτευση και έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο τηλεοπτικός θάνατος ενός από τους βασικούς πρωταγωνιστές του reboot του Sex and the City.

Όλος ο κόσμος περίμενε με ανυπομονησία την επανένωση της Κάρι Μπράτσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) με την Σάρλοτ (Κριστίν Ντέιβος) και τη Μιράντα (Σίνθια Νίξον), ειδικά μετά και την ψυχρολουσία που προκάλεσε η αποχή της Σαμάνθα (Κιμ Κατράλ) αλλά ...And Just Like That ένας από τους βασικούς ρόλους της σειράς πεθαίνει.

(Προσοχή, ακολουθεί τεράστιο spoiler)

and_just_like_that_spoiler5.jpg




Δεν είναι άλλος από τον Mr. Big (Κρις Νορθ).

Μετά από σχεδόν 11 χρόνια, από την ταινία «Sex and the City 2» τα κορίτσια της Νέας Υόρκης επέστρεψαν με την πρωταγωνίστρια Κάρι Μπράντσο να ζει τον έρωτά της, ακόμα παντρεμένη με τον Mr.Big.

Και εκεί που το κοινό περίμενε να δει την εξέλιξη αυτού του μεγάλου έρωτα, ήδη από το πρώτο επεισόδιο του reboot, o Mr.Big λίγο πριν μετακομίσει στα Χάμπτονς με την Κάρι, παθαίνει ανακοπή ενώ αυτή λείπει από το σπίτι.

Περιμένει όμως να επιστρέψει πριν ξεψυχήσει στα χέρια της. Στο συμβολικό κομμάτι του σεναρίου, την ημέρα εκείνη η Κάρι έχει επιλέξει να φορέσει τα Μανόλο Μπλάνικ που φορούσε στον γάμο της.

and_just_like_that_spoiler.jpg



Μετά τον θάνατό του, όλοι συρρέουν στο πλευρό της Κάρι (ακόμη και η Σαμάνθα, η οποία προφανώς έχει μετακομίσει στο Λονδίνο μετά από μια διαμάχη με την Κάρι, ωστόσο στέλνει λουλούδια στην κηδεία).

«Και κάπως έτσι, ο Big πέθανε», ακούγεται να λέει η Κάρι Μπράντσο καθώς εμφανίζονται οι τίτλοι τέλους.

Και κάπως έτσι η θρυλική ιστορία αγάπης της σειράς του HBO που ξεκίνησε ήδη από το πρώτο επεισόδιο της σειράς το 1998, έλαβε τέλος.



Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ