Στο Λονδίνο οργάνωσαν αντι-χριστουγεννιάτικη σατανική αγορά [BINTEO]

Ειδωλολάτρες, μάγισσες, αναρχικοί, άθεοι και σατανιστές οργάνωσαν το event γιατί, λένε, «θέλουν πίσω τα Χριστούγεννα».

Article featured image
Article featured image


Σατανιστές, παγανιστές και λάτρεις διάφορων δοξασιών συνωστίστηκαν στο Λονδίνο για να διοργανώσουν μια «αντι-χριστουγεννιάτικη σατανική αγορά», σύμφωνα με το Reuters.

Στην αγορά προσφέρονταν μάλιστα ασυνήθιστα δώρα για την εορταστική περίοδο, με τους διοργανωτές να λένε πως «απλώς παίρνουν πίσω τα Χριστούγεννα».

«Έχουμε πολλούς ειδωλολάτρες, μάγισσες, αναρχικούς, άθεους, σατανιστές κάθε περιγραφής, που δεν αισθάνονται απαραίτητα ότι περιλαμβάνονται στις παραδοσιακές γιορτές των Χριστουγέννων. Εκτός από το ότι όλοι θέλουμε να πάρουμε δώρα, όλοι θέλουμε να διασκεδάσουμε κιόλας στο τέλος της χρονιάς».

Η αγορά ξεκίνησε το 2015 ως παράρτημα μιας έκθεσης και τώρα προσελκύει καλλιτέχνες και άτομα που αποστρέφονται τις παραδοσιακές γιορτές.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ που το στυλ, η αισθητική, οι προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά τους μοιάζουν πολύ με τα δικά μου. Επίσης, είναι ωραίο να βρίσκεις έναν χώρο που μπορείς να αγοράσεις τα πράγματα που θέλεις. Πραγματικά είναι πολύ μοναδικό», δήλωσε μια υπάλληλος εταιρείας μπύρας.

Στους πάγκους πωλούνταν εκθέματα από νεκρά ζώα, νεκροκεφαλές ζώων, ακόμα και δόντια, προκαλώντας ανησυχίες για θέματα υγείας. Ξεχώρισε επίσης ένα αντισηπτικό που ονομαζόταν «Hand – Satanizer».



Η πρόσκληση στην αγορά έγραφε:

Η Σατανική αγορά είναι μια εκδήλωση για σκοτεινούς καλλιτέχνες και έχει ως βάση της το Λονδίνο.

Με περισσότερα από 80 ασυνήθιστα μαγαζιά γεμάτα με αξιοπερίεργα και ξεχωριστά δώρα, είναι ο ιδανικός χώρος για να βρείτε καταραμένα χριστουγεννιάτικα δώρα της τελευταίας στιγμής.

Ανακαλύψτε μια δαιμονική συλλογή από ρούχα, συλλεκτικά αντικείμενα, μάντεις, πρωτότυπες τέχνες, πολιτιστικά λείψανα, ασυνήθιστα παιχνίδια και πολλά άλλα.


Με πληροφορίες από Sigmalive, Reuters

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ