Άκουσες τις φήμες για τα Instagram Stories;

Γνωστός insider των social media κοινοποίησε ένα screenshot από μια αλλαγή που εντοπίστηκε στο τουρκικό Instagram.

Article featured image
Article featured image


Η διάρκεια των Instagram Stories από την αρχή της κυκλοφορίας τους περιορίζεται στα 15 δευτερόλεπτα. Φυσικά μπορείτε να αναρτήσετε ένα μεγαλύτερο σε διάρκεια video αλλά θα «σπάσει» στα αντίστοιχα κομμάτια 15 δευτερολέπτων, κάτι το οποίο μειώνει την εμπειρία χρήσης και ίσως να μειώσει έτσι και την αξία της ιστορίας που προσπαθείτε να πείτε.

Ωστόσο η εταιρία δοκιμάζει την επέκταση της διάρκειας των Stories έως και 60 δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τον γνωστό insider των social media, Matt Navarra, η αλλαγή εντοπίστηκε σε τουρκικό λογαριασμό ο οποίος του έστειλε το αντίστοιχο screenshot.



Έως τώρα, το Instagram πρόσφερε στους δημιουργούς να αναρτούν μεγαλύτερης διάρκειας videos μέσω του IGTV, ενώ μπορούσαν να προσθέσουν και ένα link στα Stories τους για να το παρακολουθήσουν οι ακόλουθοί τους. Η δυνατότητα όμως ανάρτησης μεγαλύτερων Stories θα προσφέρει μία πιο ενοποιημένη εμπειρία χρήσης χωρίς ανακατεύθυνση σε άλλους τομείς.

Δεδομένου του ότι δε βλέπουν πολλοί χρήστες αυτήν την αλλαγή, είναι λογικό να υποθέσουμε πως βρίσκεται απλά στο στάδιο της δοκιμής. Δεν υπάρχει όμως κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Instagram.

Πηγή: unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ