Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε (ευγενικά) τη Σάσα Σταμάτη από παράστασή του

Στους κατεξοχήν χώρους της ελεύθερης έκφρασης, όπως είναι τα θέατρα, η (κάθε) Σάσα Σταμάτη δεν θα μπορούσε παρά να είναι persona non grata.

Article featured image
Article featured image


Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη. Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η τηλεπαρουσιάστρια είχε διακόψει την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου γιατί δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του, ανεβαίνοντας στη σκηνή με μπράβους.



Λίγο αφότου, λοιπόν, η κ. Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια τής ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη. Όταν, λοιπόν, η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης παρεμποδίζεται από κάθε Σάσα Σταμάτη, ευτυχώς κάποιοι επιλέγουν να ρίχνουν «πόρτα» σε τέτοιες συμπεριφορές και στους φορείς αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ