«Οι εξωγήινοι μάς μελετούν και ετοιμάζονται για επαφή»

Τάδε έφη Γιούρι Γκέλερ.

Article featured image
Article featured image


O Γιούρι Γκέλερ, ο γνωστός σε όλους μας «μάγος» που λυγίζει κουτάλια, έκανε πάλι αίσθηση με τις δηλώσεις του. Ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι ετοιμάζονται να έρθουν σε επαφή με τη Γη. Πιστεύει μάλιστα ότι μας παρακολουθούν χρόνια.

«Νομίζω ότι μας μελετούν. Δεν ξέρω τι θέλουν πραγματικά», είπε ο διάσημος «μάγος» στην εφημερίδα «The Sun» και συμπλήρωσε: «Νομίζω όμως πως προετοιμάζονται για επαφή με τη γη».

Συνέχισε δε, λέγοντας πως «πιθανότατα θα προσγειωθούν στο γρασίδι του Λευκού Οίκου. Έτσι όλες οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας, για τη συνάντηση μας με τους εξωγήινους θα γίνουν πραγματικότητα».

Κι αν κάνετε κάποια δεύτερη σκέψη, επηρεασμένοι από ταινίες, πως θα είναι απέναντί μας, ο Γιούρι Γκέλερ δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι ευγενικοί.

Στηρίζει δε την πεποίθησή του, λέγοντας, πως αν μας έβλεπαν ανταγωνιστικά, τότε θα είχαμε αφανιστεί πριν από χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε, πόσο καιρό θα πάρει η πρόβλεψη του για να γίνει πραγματικότητα, ο γεννημένος στο Ισραήλ που έγινε διάσημος για το λύγισμα στα κουτάλια, είπε: «Δεν νομίζω ότι μιλάμε για χιλιάδες ή εκατοντάδες χρόνια. Αν έπρεπε να μαντέψω και να κάνω μια λογική εικασία, θα έλεγα ότι θα συμβεί σε 60 με 75 χρόνια».Πηγή: in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ