Στην κορυφή των αυστραλιανών μουσικών charts βρίσκεται ένα ασυνήθιστο άλμπουμ

Ο εκπληκτικός ήχος του κελαηδήματος απειλούμενων πουλιών εκτόπισε τον The Weeknd και τη Mariah Carey.

Article featured image
Article featured image


Μία έκπληξη έκρυβαν τα φετινά μουσικά charts στην Αυστραλία, καθώς ένα ασυνήθιστο άλμπουμ με το κελάηδημα απειλούμενων πουλιών κατάφερε να «πετάξει ψηλά» φθάνοντας στο top-5.

Πρόκειται για το άλμπουμ «Songs of Disappearance», το οποίο όπως μεταδίδει το BBC, κατάφερε να εκτοπίσει διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Abba, ο The Weeknd και η Mariah Carey.

Το άλμπουμ δημιουργήθηκε από την οργάνωση «BirdLife Australia» και περιέχει τραγούδια από 53 απειλούμενα είδη της Αυστραλίας.

Τις ηχογραφήσεις επιμελήθηκε ο ορνιθολόγος Ντέιβιντ Στιούαρτ, ένας επίμονος καταγραφέας άγριων ζώων, που έχει περάσει περισσότερα από 30 χρόνια συλλέγοντας ήχους που ακούγονται συχνά από την άγρια ​​φύση της Αυστραλίας.

Ορισμένα από τα πουλιά που ακούγονται «μπορεί να μην επιζήσουν αν δεν ενωθούμε για την προστασία τους» δήλωσε ο Πολ Σάλιβαν της «BirdLife Australia» στο «The Music Network».

Εκτόπισε τον The Weeknd και τη Mariah Carey και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την προστασία των πουλιών που απειλούνται.Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ