Listen, η Τούλλα μάλλον ξέρει που ούλλα τελικά

Αν και οι συστάσεις είναι σχεδόν πια περιττές, θα είμαστε ευγενικοί και καθώς πρέπει (τιμώντας και την εγγλέζικη καταγωγή της) και θα ξεκινήσουμε με αυτές. Τούλλα οι CITYzens, CITYzens η Τούλλα.

Article featured image
Article featured image


Η Τούλλα ισχυρίζεται πως ξέρει «που ούλλα» και σχεδόν πια την πιστεύω. Αν μη τι άλλο, «σχεδόν ούλλοι» πλέον ξέρουν την. «Έσκασε μύτη» στα κυπριακά social εδώ και πολύ λίγο καιρό, διάστημα όμως αρκετό για να γίνει το νέο... σενσέισιον!


Λίγο weirdo, λίγο cheesy, χωρίς φίλτρο, φουλ «zero fucks given». Grande ατακαδόρισα και σπιρτόζα, και γατούλα, και κορίτσι, αλλά και loud και… «εγώ θα σου πω». Τα λέει σταράτα και κοφτά, στακάτα, τα λέει προσωπικά, τα λέει σε εσένα, σε εμένα, στην κοινωνία, τα λέει συνήθως χειμαρρώδη, ενίοτε ήσυχα... Γενικώς τα λέει. Και όσα περισσότερα λέει τόσο πιο πολύ θες να την ακούς. Δεν ξέρω, ούτε μπορώ να τοποθετήσω, πού θα σε πάει όλο αυτό Τούλλα μου, όμως θέλω πολύ να μάθω γι’ αυτό και θα σε ακολουθήσω. Κάνε κι εσύ το ίδιο και βρες την στο @toulassalon σε TikTok και Instagram.



Καταλαβαίνω πως ξέρεις Κυπραίους και Εγγλέζους που την καλή και την ανάποδη, σωστά;

Είμαι η Τούλλα. Ξέρω που ούλλα. Αλλά εν μου αρέσκει να κάμνω generalise. «Κυπραίος», «Εγγλέζος». Ι prefer «Αμπάλατος» τζιαι «Νούσιμος».


Τσακώνουνται για ούλλα και στη Αγγλία όπως δαμέσα;

Listen. Άμαν είσαι αθκιασερός τσακώνεσαι για τις πελλάρες. Τζιαι για τα crucial πράματα παίζεις πελλό. Crazy innit?


Εν νιώθεις… trapped (θα πετάσσω τα αγγλικά να συνεννοηθούμε) σε μια σπιθαμή τόπο; Εν ένιωθες πιο ελεύθερη, «χαμένη» σε εκατομμύρια κόσμο;

No lovey. Η ψυσιή μου εν free. Όπως την πεταλλούα. It’s all a state of mind.


Θέλεις εν θέλεις, έγινες Tik Tok sensation; Νιώθεις sensational;

I have always felt sensational lovey. Όπως ξέρεις τζιαι εσύ που με κάμνεις follow, ό,τι νιώθει το πλάσμα, ένει. Φτάνει να το πιστέψει τζιαι να το κάμει project. O τόνος στο e.

264435718_4563679933721728_3675661187005882798_n.jpg




Πιο σοβαρά. Έχεις μια δυνατή «βάση» ανθρώπων που σε ακολουθεί. At the end of the day (μάχουμαι να μπω στα γοβάκια σου), πώς θέλεις να τους επηρεάσεις;

Πάνω που ούλλα θα σας μάθω styling tips για να μεν κυκλοφορείτε όπως τα λέσια. When you conquer that, θα πάμε τζιαι σε θέματα καλών τρόπων τζιαι αλληλοσεβασμού. It’s crucial lovey να έχωμεν manners.


Τι που ούλλα σε κάνει να χαίρεσαι, τι να στεναχωριέσαι και τι να θυμώνεις με ούλλα που βλέπεις γύρω σου;

Αρέσκει μου να βλέπω πλάσματα με free spirit. ΦΑΚΚΑ μου τζείνο το κυπριακό saying που λαλεί «κρύψε να περάσουμε» τζιαι το άλλο που λαλεί «απόν φορτώνει πόσσω σου τάνα του να φορτώσει». Εν αντέχω τους ττόππουζους. Τζιαι θυμώνω με τους αππωμένους που νομίζουν ότι εν καλλύττεροι που ούλλους.



Φαντάζομαι πως στο κομμωτήριο πέφτουν πολλές κουβέντες «του καφενέ». Αμάν ακούσεις κάτι που σου «ανάβει» τα λαμπάκια, πώς αντιδράς;

Απαντώ lovey. Ούλλα με τον τρόπο τους. Τζιαι ούλλα με το γάντι. With the glove.


Ανάφκουν εύκολα γενικά τα «λαμπάκια» σου;

Εν αυτόματα lovey. Τζιαι εν έχουν setting να κλείουν. Ειδικά αμάν αφταίνουν τα special παίρνει τους ο δαίμονας που λαλεί τζιαι ο Νίκαρος.


Πέντε πρόσωπα lovey, πες μας τι αγαπάς και τι εν αντέχεις πάνω τους: Βασίλισσα Ελισάβετ, Μάργκαρετ Θάτσερ, Μπόρις Τζονσον, Νίκος Αναστασιάδης και Αννίτα Δημητρίου.

Lovey η Queen εμεγάλωσε μες στα λούσα. Τζείνο ξέρει τζείνο κάμνει. Αλλά ας ξεκολλήσει λλιο που το etiquette, it’s 2021! H Μάργκαρετ Θάτσερ… ζιει τζείνη η ψυσιή. Άνεψε τζιαι θέρισε. Women power αλλά just a dash of επαράσιεσέν το. Μπόρις Τζονσον darling. DO something bout your hair! Ένα balayage, κάτι. Τζιαι stop thinking ότι οι άνθρωποι εν playmobil. O Νίκος Αναστασιάδης πολύ confidence μάνα μου. Αλλά ας καμει τζιαι λλίο γιόγκα. Να πνάσει λλίο. Αννίτα Δημητρίου… Η αδυναμία μου. Μείνε όπως είσαι μην αλλάξεις τίποτα. Λε Πα.

@toullassalon

Ok listen. Want full luscious lips to die for? H Toulla xerei pooulla. ##toullassalon ##foryoupage ##fyp ##fypシ ##viral

♬ original sound - Toullas Salon


H CITY
ρωτάει, η Τούλα επιλέγει:

Τσιαττιστά ή Charleston;

Τσιαττιστά foreva.


«Παπούτσι που τον τόπο σου» ή «all you need is love»;

Παπούτσι που τον τόπο σου τζιαι φόριννε το με love.


Πίτα με χαλλούμι ή halloumi fries;

Halloumi μες στο foil. Πας στα κάρβουνα.


Shakespeare ή Καραγκιόζης;

Τζιαι που τα θκυο.


Tea time ή σκέτος διπλός;

Tea time. Τζιαι έναν μέτριον για πόπαστον

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ