Οι χριστουγεννιάτικες ταινίες του Netflix είναι must!

Τι καλύτερο από ξεκούραση στον καναπέ και χουχούλιασμα με ταινίες με θέμα χριστουγεννιάτικο;

Article featured image
Article featured image

Για να μπεις στο κλίμα των γιορτών και να αλλάξεις διάθεση, μπορείς να κάνεις μαραθώνιο χριστουγεννιάτικων ταινιών σήμερα το βράδυ και να απολαύσεις μία ζεστή σοκολάτα, μιας και τα πρώτα τσουχτερά κρύα έχουν ήδη ξεκινήσει.


Ραντεβού στις Γιορτές

Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία.


Love Hard

Το Love Hard είναι μια αμερικανική ρομαντική κωμωδία του 2021 σε σκηνοθεσία Hernán Jiménez και σενάριο Danny Mackey και Rebecca Ewing.

Μία άτυχη στον έρωτα ρεπόρτερ από το Λος Άντζελες ταξιδεύει στην άλλη άκρη της χώρας, ώστε να κάνει έκπληξη σε έναν τύπου που γνώρισε σε μία εφαρμογή γνωριμιών


Ο Μπαμπάς Επιστρέφει για Χριστούγεννα

Τέσσερις άσπονδες αδελφές μαθαίνουν τι σημαίνει οικογενειακή αλληλεγγύη, όταν ο χαμένος τους πατέρας εμφανίζεται για τα Χριστούγεννα στη χλιδάτη οικογενειακή τους έπαυλη.


Κάνε να Χιονίσει

Μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη σε μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, επηρεάζοντας φιλίες, ερωτικές ζωές και το μέλλον διάφορων τελειόφοιτων λυκείου.


Οικογένεια Κλάους

Ο Τζουλ μισεί τα Χριστούγεννα, αλλά, όταν ο παππούς του αρρωσταίνει, μαθαίνει για την οικογενειακή μαγική παράδοση και γίνεται ξαφνικά η μόνη ελπίδα των γιορτών.



Χριστουγεννιάτικη Κληρονομιά

Για να κληρονομήσει την οικογενειακή εταιρεία, η κοσμική Έλεν πρέπει να επισκεφτεί την πατρίδα του πατέρα της, όπου θα γνωρίσει την αξία της εργασίας και της αλληλεγγύης.



Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο

Μια ταλαντούχα φωτογράφος σε επαγγελματικό αδιέξοδο κληρονομεί ένα παλιό χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο που μάλλον προβλέπει το μέλλον και την ωθεί προς τον έρωτα.



Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια

Με την ανέμελη ζωή του να διακυβεύεται ένας πλούσιος γόης υποδύεται έναν εργάτη σε ράντσο για να πείσει μια αγρότισσα να πουλήσει τα χωράφια της πριν από τα Χριστούγεννα.



Η Νέα Σταχτοπούτα: Χριστουγεννιάτικη Ευχή

Παρά την ματαιόδοξη μητριά της και τις κακές θετές αδελφές της, μια επίδοξη τραγουδίστρια δουλεύει σαν ξωτικό τα Χριστούγεννα και ζει το δικό της γιορτινό θαύμα.



Ο Ιππότης Πριν τα Χριστούγεννα

Ένας ιππότης του Μεσαίωνα μεταφέρεται μαγικά στο σημερινό Οχάιο, όπου ερωτεύεται μια καθηγήτρια Φυσικής λυκείου, η οποία είναι πλήρως απογοητευμένη από την αγάπη.



Με πληροφορίες από athensmagazine και koitamagazine

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ