Πλατφόρμα στο metaverse διοργανώνει την πρώτη της εβδομάδα μόδας

Δείτε μερικές από τις δραστηριότητες που αναμένονται να πραγματοποιηθούν, οι οποίες θα έχουν ως επίλογο ένα afterparty.

Article featured image
Article featured image


Η αγορά ειδών πολυτελείας UNXD, η οποία είναι χτισμένη στο δίκτυο Polygon, και η Decentraland, μια πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας που βασίζεται στο blockchain Ethereum, σχεδιάζουν να προσφέρουν μια ανατρεπτική εβδομάδα μόδας με επιδείξεις πασαρέλας, pop up καταστήματα και afterparty τον Μάρτιο.

Η εβδομάδα μόδας, η πρώτη της Decentraland, θα πραγματοποιηθεί 24-27 Μαρτίου. Το σόου θα επιτρέψει στους χρήστες να δουν τη μόδα σε ένα εικονικό περιβάλλον του λεγόμενου metaverse και να αγοράσουν ρούχα για τα online avatar τους.

Σε ένα tweet της Κυριακής , η Decentraland κάλεσε τους σχεδιαστές, τα brands και τους fashionistas να έχουν τις εικονικές συλλογές τους έτοιμες για παρουσίαση στο metaverse.



Το ενδιαφέρον για το metaverse , ένα περιβάλλον που δημιουργείται από τη σύγκλιση εικονικών κόσμων, επαυξημένης πραγματικότητας και υπηρεσιών διαδικτύου, καταγράφει εκρηκτική αύξηση τους τελευταίους μήνες.

Προσφέροντας μια συλλογική εικονική εμπειρία, έχει εισαγάγει νέες ευκαιρίες σε δημιουργούς, παίκτες και καλλιτέχνες. Το metaverse μπορεί να αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία αγοράς ετήσιων εσόδων άνω του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων , ανέφερε ο κολοσσός επενδύσεων κρυπτογράφησης Grayscale.

Τον Σεπτέμβριο, η UNXD συνεργάστηκε με την ιταλική εταιρεία υψηλής ραπτικής Dolce & Gabbana για να λανσάρει τη συλλογή NFT, Collezione Genesi, οι πωλήσεις των οποίων έφτασαν σε 5,65 εκατομμύρια δολάρια.


Πηγή: OT.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ