Τουρκάλα influencer πόζαρε πάνω σε ένα τεράστιο πέος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή

To τουρκικό δικαστήριο έκρινε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο Μουσείο Σεξ του Άμστερνταμ ως «άσεμνο υλικό».

Article featured image
Article featured image


Σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε Τουρκάλα influencer μετά από τη φωτογράφιση της στο Μουσείο Σεξ του Άμστερνταμ πάνω σε έναν υπερμεγέθη φαλλό.

tourkala_influencer_3_City.jpg



Η 23 ετών Merve Taskin με περισσότερους από 570.000 ακολούθους προέβη στην επίμαχη ανάρτηση τον Ιανουάριο του 2021 ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της στην Ολλανδική πρωτεύουσα.

Σε μια άλλη προσβλητική - κατά το τουρκικό δικαστήριο - εικόνα, η κ. Τaskin στέκεται πίσω από μια γυάλινη πόρτα με κόκκινο φωτισμό παραπέμποντας στους οίκους ανοχής στο διάσημο «Red Light District».

tourkala_influencer_2_City.jpg



Σύμφωνα με τον νόμο του κράτους οι άνθρωποι που δημοσιεύουν άσεμνο υλικό μπορούν να λάβουν ποινή φυλάκισης μέχρι και τρία χρόνια.

Το δικαστήριο καταδίκασε σε αρχικό στάδιο την influencer σε έξι μήνες φυλάκισης, ύστερα μείωσε την ποινή σε πέντε λόγω καλής διαγωγής και τελικά πήρε αναστολή.



Η ίδια διατείνεται πως οι φωτογραφίες βρίσκονται μεταξύ των ορίων της ελευθερίας της έκφρασης ενώ η έρευνα και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει «πόσο πίσω βρίσκεται το τουρκικό κράτος συγκριτικά με τον υπόλοιπο κόσμο».


Η ανάρτησή της με τους δικηγόρους της:



Από τη μεριά του το Μουσείο απεφάνθη πως «Σκοπός μας είναι να εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την ιστορία του σεξ. Σας θαυμάζουμε που εκφράζεστε ελεύθερα αναρτώντας τέτοιες φωτογραφίες».


Πηγή: News247

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ