Πήρες είδηση τι παίζει με την Cablenet;

Εμείς πάντως το μάθαμε πριν από λίγο!

Article featured image
Article featured image


Είμαστε μια ανάσα πριν από την αλλαγή του χρόνου και αν ψάχνεις το δώρο που θα κάνεις φέτος στον εαυτό σου, σού έχουμε σούπερ νέα. Ειδικά αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση καινούργιου κινητού, τότε τα νέα θα σε ενθουσιάσουν και θα σίγουρα θα σου φτιάξουν τη μέρα. Εμάς πάντως μάς την έφτιαξαν με τον καλύτερο τρόπο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στην Cablenet αποκτάς τη συσκευή που θες, με 24 μηνιαίες δόσεις. Αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα και κυρίως πιο μοβ! Με πλάνα που καλύπτουν κάθε ανάγκη και, φυσικά, με ναυαρχίδα το Purple Max η Cablenet βάφει τον κόσμο μας και την καθημερινότητά μας στα χρώματα του μοβ με το μόνο πραγματικά απεριόριστο πλάνο στην αγορά στη… φανταστική τιμή των €25/μήνα.


Mix and Max!


Ευτυχώς, όμως, η Cablenet -με κίνηση ματ- ταράζει (και) πάλι τα νερά, δημιουργώντας τη νέα τάση που ακούει στο όνομα Mix and Max! Γιατί τώρα, δίνει τη δυνατότητα στους υφιστάμενους συνδρομητές της, να αποκτήσουν συσκευή κινητής τηλεφωνίας με μηνιαίες δόσεις, κάνοντας έτσι το πλάνο τους ακόμα πιο ολοκληρωμένο.

purble max.jpg



Συγκεκριμένα, όλοι οι Συνδρομητές σε πλάνο Purple Max, (ή σε πλάνο Purple 4 του οποίου η εμπορική ονομασία άλλαξε σε Purple Max) τουλάχιστον για τους τελευταίους 6 μήνες, έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τη συσκευή που θέλουν και να την αποκτήσουν με 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Επίσης, συνδρομητές σε υπηρεσία Internet fiberpower® και σε πακέτα HomePack τους τελευταίους 6 μήνες τουλάχιστον, έχουν και αυτοί τη δυνατότητα απόκτησης συσκευής, μεταφέροντας τον αριθμό κινητής τους ή κάνοντας νέα σύνδεση σε πλάνο Purple Max. Το μοβ στα καλύτερά του!

Η διαδικασία απόκτησης συσκευής είναι ιδιαίτερα απλή και μπορεί να γίνει είτε μέσω των καταστημάτων της Cablenet, είτε μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι Συνδρομητές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της Cablenet στο 130, να επισκεφθούν οποιοδήποτε κατάστημα Cablenet ή να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της Εταιρείας στο www.cablenet.com.cy.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ