Σήμερα το πρωί, έξω από το ΓΣΠ συνέβη και αυτό

Να μιλήσουμε κάποια στιγμή εκ νέου για πολιτισμό, σεβασμό, ανεξιθρησκία και Μεσαίωνα.

Article featured image
Article featured image


Ομάδα πολιτών που αντιδρούν με την παρουσία του Πάπα στο νησί μας, συγκεντρώθηκαν έξω από το ΓΣΠ, για να διαμαρτυρηθούν, την ώρα που εντός του σταδίου πραγματοποιείτο η Θεία Λειτουργία.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό με συνθήματα όπως «Δεν υποκύπτουμε στην Pax Vaticana», «Ορθοδοξία= Ελευθερία, Πάπας= Παγκοσμιοποίηση», «Τον Πάπα να καταράσθε, αυτός θα είναι η αιτία των επερχόμενων κακών» και άλλα που ανέγραφαν, μεταξύ άλλων, ότι ο (αιρετικός) Πάπας είναι persona non grata στην ορθόδοξη Κύπρο. Ταυτόχρονα, φώναζαν συνθήματα όπως «Έξω ο Πάπας από την Κύπρο» και «Η Κύπρος είναι ορθόδοξη».


f261bc0473fa3d88c0d818276c20243f_city.jpg



161a9de2a1808b_city.jpg



Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών που κυκλοφόρησε νωρίτερα, η διαμαρτυρία γίνεται «Ενάντια στην επίσκεψη του αιρεσιάρχη Πάπα στην Κύπρο», «Η πονηρή και καιροσκοπική περιοδεία του Πάπα, έχει σκοπό να προωθήσει τα παγκόσμια καταστροφικά σχέδια της αντίχριστης Νέας Τάξης Πραγμάτων, τόσο στα εκκλησιαστικά όσο και στα πολιτικά πράγματα και στη μαρτυρική Κύπρο μας. Οφείλουμε όλοι μας, ως ορθόδοξοι Χριστιανοί να διαδηλώσουμε την αντίθεση και τη δυσαρέσκειά μας, ενάντια στην παρουσία του εκπροσώπου και προαγωγού της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ».



Σημειώνεται ότι στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πριν από την άφιξη του Πάπα είχε γίνει μια σύλληψη 43χρονου για κατοχή μαχαιριού.


Για συνεχή ενημέρωση στο Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ