Ο Κιάνου Ριβς χρηματοδοτεί έρευνες για τη λευχαιμία και αποδεικνύει (ξανά) πόσο σπουδαίος είναι

Αποφάσισε να δώσει το μεγαλύτερο μέρος του μισθού του από τη νέα ταινία «Matrix 4» για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Article featured image
Article featured image


Ο Κιάνου Ριβς δεν είναι μόνο ένας επιτυχημένος ηθοποιός, αλλά και ένας σπουδαίος άνθρωπος όπως απέδειξε πολλές φορές μέσα από τον τρόπο που επιλέγει να ζει και να δρα. Αθόρυβα και συνήθως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια.

Αυτήν τη φορά, ο Κιάνου Ριβς στέκεται δίπλα σε όσους πάσχουν από λευχαιμία. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, αποφάσισε να δωρίσει το 70% του μισθού του από τη νέα ταινία «The Matrix Resurrections» -που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε ΗΠΑ και Καναδά- στις έρευνες για να βρεθεί θεραπεία για τη λευχαιμία. Το 1991 η μικρή αδερφή του, Kim, διαγνώστηκε με λευχαιμία με την οποία πάλεψε για 10 χρόνια πριν η κατάστασή της μπει σε ύφεση.

Παράλληλα, ίδρυσε ένα φιλανθρωπικό σωματείο για να στηρίξει ανθρώπους και παιδιά με καρκίνο. Μάλιστα, απέφυγε να δώσει σε αυτό το όνομά του ή να μιλήσει σχετικά, επειδή δεν θέλει να συνδεθεί με τη διασημότητά του.

«Έχω βγάλει πολλά χρήματα, αλλά θέλω να απολαμβάνω τη ζωή και να μην αγχώνομαι για να φτιάχνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Χαρίζω πολλά και ζω απλά. Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλή υγεία είναι πολύ πιο σημαντική», έχει αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ