Η ΚΕΑΝΙΤΑ κάνει τα Χριστούγεννα πιο μαγικά για τα παιδιά

Η αγαπημένη σε όλους ΚΕΑΝΙΤΑ πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά.

Article featured image
Article featured image


Η αγαπημένη σε όλους ΚΕΑΝΙΤΑ πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά τα Χριστούγεννα χαρίζοντας στα παιδιά μια μοναδική έκπληξη, ένα μοναδικό πιστοποιητικό άριστης διαγωγής από τον αγαπημένο σε όλους Άγιο Βασίλη.

Santa2me_1_city.jpgΗ ΚΕΑΝΙΤΑ με στόχο να χαρίσει χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές στα παιδιά της Κύπρου, προσκαλεί τους γονείς και όχι μόνο να κάνουν αυτήν την έκπληξη στα παιδιά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας Santa2me. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν δωρεάν το «Πιστοποιητικό Καλού Παιδιού» ακολουθώντας τρία εύκολα βήματα. Αρχικά, πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία του παιδιού, στη συνέχεια να κατεβάσουν το πιστοποιητικό και τέλος να το εκτυπώσουν, χαρίζοντας έτσι στα παιδιά εορταστικά γέλια και χαρές.

Τη xριστουγεννιάτικη έκπληξη της ΚΕΑΝΙΤΑ έχουν λατρέψει τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικροί αφού από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας της πλατφόρμας είχαν τυπωθεί κοντά στις 6000 πιστοποιητικά.

Ανατρέξτε στο http://www.santa2me.com/ για το Πιστοποιητικό του Άγιου Βασίλη και κάντε τα Χριστούγεννα ενός παιδιού πιο μαγικά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ