Έφτασε το #SoupSeason στο Enso Vegan Lifestyle Bar!

Ο Χειμώνας είναι εδώ και το Enso Vegan Lifestyle Bar τον υποδέχεται με τις one of a kind, vegan και gluten free σούπες του.

Article featured image
Article featured image


Ο Χειμώνας είναι εδώ και το Enso
Vegan Lifestyle Bar τον υποδέχεται με τις one of a kind, vegan και gluten free σούπες του. Πέντε μοναδικές σούπες που έρχονται να χαρίσουν όχι μόνο μια πλούσια γευστική εμπειρία, αλλά και απαράμιλλα #HealthBenefits.

Τι να περιμένει κανείς; Κάθε κρύα μέρα του χειμώνα το Enso θα προσφέρει μια από τις πέντε limited edition, signature σούπες του ως ‘soup of the day’.


ENSO (1).jpgΤι γεύσεις και #HealthBenefits να αναμένει κανείς;

Pumpkin Soup: Πλούσια σε βιταμίνη C, E & B9 και σίδηρο, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Mushroom Soup: Πηγή φυτικών ινών, πρωτεΐνης και αντιοξειδωτικών.

Zucchini Soup: Άφθονη σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά.

Carrot Lentil Soup: Τα υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης και φυτικών ινών που περιέχουν οι φακές τις κάνει το τέλειο υποκατάστατο του κρέατος, ενώ είναι και πλούσιες σε Βιταμίνη B9, σίδηρο, φωσφόρο και κάλιο.

Medicinal Miso Soup: Το παραδοσιακό Γιαπωνέζικο seasoning miso, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, βιταμίνη B12, B2, E & Κ, φυτικές ίνες και γεμάτο προβιοτικά, κάτι το οποίο συμβάλλει στην υγεία των εντέρων.

Μπορείς να τις απολαύσεις με λιγότερες από 200 θερμίδες έκαστη, αποκλειστικά φτιαγμένες από το Enso Vegan Lifestyle Bar, στην Οδό Βασίλη Μιχαηλίδη 4Α στην Λεμεσό και στο τηλέφωνο 25581823. Για delivery κατευθείαν στην πόρτα σας παραγγείλτε τις online μέσω Bolt Food, για Λεμεσό.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις γευστικές δημιουργίες του Enso Vegan Lifestyle Bar στο Facebook και στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ