Κατήγγειλε τον σύζυγό της για πεζοπορία γιατί βαριόταν μόνη στο σπίτι

Τον πετσόκοψε!

Article featured image
Article featured image

Δεν άντεχε τις κυριακάτικες ώρες της καραντίνας μόνη στο σπίτι, την ίδια ώρα που ο σύζυγός της συμμετείχε σε πεζοπορία στο Πήλιο. Φαίνεται μάλιστα ότι ανησυχούσε και για τον κίνδυνο του κορωνοϊού από τη συμμετοχή σε δράσεις ακόμη και στη φύση.

Στα άκρα έφθασε σύζυγος περιπατητή, η οποία κατήγγειλε τον ίδιο τον άντρα της στην Αστυνομία ότι συμμετέχει σε οργανωμένη πεζοπορία στο Πήλιο.

Η καταγγελία της μάλιστα δεν έγινε μόνο μία φορά. Η σύζυγος του πεζοπόρου φέρεται να τον κατήγγειλε περισσότερες φορές στην Αστυνομία. Με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας, σε γνώση του οποίου περιήλθαν οι επαναλαμβανόμενες καταγγελίες της συζύγου, κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι περίμεναν τους περιπατητές στο πάρκινγκ στη Μακρινίτσα, προκειμένου να τους επιβάλουν πρόστιμα για παράβαση των περιοριστικών μέτρων ενάντια στον COVID-19.

Εκείνος όμως που την πλήρωσε ακριβά ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου Κώστας Παλάντζας, ο οποίος θεωρήθηκε διοργανωτής της πεζοπορίας.

Πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ βεβαιώθηκε σε βάρος του προέδρου του Συλλόγου Κώστα Παλάντζα ως διοργανωτή και από 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους πέντε πεζοπόρους που θεωρήθηκαν ομάδα και κρίθηκε ότι παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Πηγή: www.taxydromos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ