Σεξομολογήσεις #547: «Βρίσκω την με τα βαρετά κυπριακά»

Η κοπέλα του, εκ χωριού ορμώμενη, χρησιμοποιεί την ώρα του σεξ τη «βαρετή» κυπριακή. Ο φίλος μας τη βρίσκει με αυτό, αλλά προβληματίζεται αν πρέπει να το συζητήσει μαζί της ή όχι. Η Tipster απαντά στο πιο χαριτωμένο sex talk που έλαβε ποτέ!

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια σου Tipster μου.

Θέλω τζαι εγώ να σου πω τι «έπαθα». Το προπερασμένο καλοκαίρι είχα πάει σε ένα φεστιβάλ, σε ένα χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Σε μια συναυλία, έπεσε το μάτι μου πάνω σε μια πολλά όμορφη γυναίκα, την πιο όμορφη που είδα ποττέ βασικά. Μελαχρινή, με καταπράσινα μάθκια, αλλά ταυτόχρονα και με μια συστολή που σε σκλαβώνει. Στο μισό του live και αφού είχαμε ανταλλάξει 4-5 μαθκιές, έπιασά την τελικά κουβέντα. Ως το τέλος της συναυλίας επρόλαβα τζαι ερωτεύτηκά την. Βέβαια, παρ’ όλο που ανταλλάξαμε τηλέφωνα, έκτοτε κανένας δεν ετόλμησε να τηλεφωνήσει του άλλου. Σχετικά πρόσφατα, είχαμε βρεθεί ξανά σε ένα πάρκο στη Λευκωσία. Εννοείται πως αναγνωρίσαμε αμέσως ο ένας τον άλλον. Τζείνον ήταν. Σαν να τζαι εν επέρασε ούτε μέρα. Την επομένη κιόλας εκλείσαμε ραντεβού. Βασικά, εκάλεσέ με σπίτι της στο χωρκό. Να μεν τα πολυλογώ, έκτοτε οι επισκέψεις μου στο χωριό έγιναν συχνές. Είμαι full ερωτευμένος, περνώ υπέροχα, αλλά υπάρχει ένα θεματάκι που με απασχολεί. Πώς θα αντιδρούσες εσύ για παράδειγμα αν την ώρα του σεξ άκουες εκφράσεις όπως «γύρισε αξινόστραφα», «χαρκούμαι εννα ποσπαστώ», «επόφκαλές με», «βάσταξε αλλό νάκκον», «πα’ στην καρκόλα», «μα ίντα που ποσιεπάζεις;» και διάφορα άλλα; Τζαι για να σε προλάβω, εν το κάμνει επιτηδευμένα, φκαίνουν της αυθόρμητα. Τις πρώτες 2-3 φορές εξενέρωσα λλίο, αλλά που κάποια φάση τζαι μετά νομίζω ότι βρίσκω το πολλά αφροδισιακό. Η απορία μου είναι: Εν κακό που «τη βρίσκω» με τα βαριά κυπριακά; Τζαι επίσης, αν το συζητήσω μαζί της τζαι πω της ότι μου αρέσκει, υπάρχει το ενδεχόμενο να την προβληματίσω τζαι να χαθεί ίσως ο αυθορμητισμός; Πλις χελπ!


Μάαααααανα μουυυυυυυ! Εν το πιο χαριτωμένο sex talk που έλαβα ποττέ! Ίντα καλά να σου φκαίνει το κυπριακό την ώρα που κουσπάς ή που κάποιος σε πελλανίσκει. Θέλεις καλλύττερον ριάξιον που τούτο σιόρ; Άφησ’ την λοιπόν να εκφράζεται όπως της έρκεται. Στο λάνγκουεϊτζ εν να κολλήσουμε τωρά; Άντρας ένει, γεναίκα ένει… άμαν τους φκαίνουν έτσι φράσεις τζαι εκφράσεις τι το μεμπτό; Τζαι χαίρουμαί σε, ρε μπαγάσα, που την βρίσκεις τζιόλας τζαι αρέσκει σου. Απόλαυσέ το σιόρ τζαι απολάμβανέ την όπως της φκαίννει! Τζαι να μεν της πεις τίποτε επί τούτου… Τι σημαίνει να το συζητήσεις μαζί της τζαι να της πεις ότι σου αρέσκει τζαι μπλα μπλα μπλα. Τούτα εν αυθόρμητα που της φκαίνουν σίουρα, τζαι εν να της κόψεις την φόρα αν κάτσετε να το αναλύσετε με κουβέντα. Εκτός τζαι αν ακούεται στα διπλανά τα σπίθκια τζαι προσβάλλεσαι! Προσβάλλεσαι; Εν νομίζω. Ανάφκει σε ρε… Παραδέχτου το! Άρα… Συνεχίστε να το απολαμβάνετε ώσπου εν αυθόρμητο τζαι καυτό!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy


Φωτογραφία: Alex Blăjan / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ