Harry και Meghan θα δώσουν την πρώτη τους συνέντευξη μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι

Και, μάλλον, κάποιοι άρχισαν να ανησυχούν.

Article featured image
Article featured image

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν θα σπάσουν τη σιωπή τους, στην πρώτη συνέντευξη από τότε που απομακρύνθηκαν από τη βρετανική βασιλική οικογένεια, την οποία θα παραχωρήσουν στην Οπρα Γουίνφρεϊ τον επόμενο μήνα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, που ανακοίνωσαν χθες ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, προκάλεσαν σοκ στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας πέρυσι, γνωστοποιώντας τα σχέδιά τους να απαρνηθούν τα βασιλικά καθήκοντά τους. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, η συνέντευξη θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου.

«Η Γουίνφρεϊ θα μιλήσει με τη Μέγκαν, τη δούκισσα του Σάσεξ, σε μια συνέντευξη εφ` όλης της ύλης, που θα καλύπτει τα πάντα, από τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, τον γάμο της, τη μητρότητα, το φιλανθρωπικό έργο της έως το πώς διαχειρίζεται τη ζωή υπό ασφυκτική δημόσια πίεση», αναφέρει το CBS σε μια ανακοίνωση.

«Αργότερα, τις δύο γυναίκες θα συναντήσει ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου το ζευγάρι να μιλήσει για την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ, τις ελπίδες και τα όνειρά τους για το μέλλον και την οικογένειά τους, που μεγαλώνει».

Πηγή: Reuters

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ