«Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου εδώ και εφτά χρόνια»

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για τη σχέση που ανέπτυξε με τα χρόνια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο φιλοξενίας της σε τηλεοπτική εκπομπή, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε πως τα τελευταία επτά χρόνια φιλοξενεί στο σπίτι της έναν άστεγο.

«Μένω τα τελευταία 15 χρόνια στην Ακρόπολη. Είναι γεμάτη η Ακρόπολη με άστεγους, παντού. Ο λόφος δε του Φιλοπάππου είναι γεμάτος. Ζουν οι άνθρωποι μέσα στο δάσος δίπλα στον φοβερό μας πολιτισμό.

Οι άνθρωποι για να φυλαχτούν από τη βροχή πηγαίνουν τα βράδια σε σπηλιές. Τέτοια ασύλληπτα πράγματα. Ο συγκεκριμένος κύριος μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τον είδα ποτέ ούτε μαστουρωμένο, ούτε πιωμένο, ούτε τίποτα τέτοιο.

Φρόντιζε τέσσερα σκυλιά όταν τον γνώρισα και είχε πάντα κάτι να προσφέρει. Δεν ζητούσε ποτέ, δεν δεχόταν. Εκτός αν του πήγαινες φαγητό για τα σκυλιά ή για τον ίδιο. Χρήματα δεν δεχόταν ποτέ».

Ως προς το πώς κατέληξε να τον φιλοξενεί, η Κατερίνα Διδασκάλου σημείωσε: «Σιγά σιγά άρχισε να μου κάνει μερεμέτια στο σπίτι και είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που δίδαξε πολλά και σε μένα και στα παιδιά μου. Είναι μεγάλος άνθρωπος πλέον, 75 ετών. Είναι συνεχώς χαρούμενος αυτός ο άνθρωπος».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ