«Θέλεις να παντρευτούμε απόψε;»

Ζευγάρι Κυπρίων παντρεύτηκε στην Αυστραλία σε χρόνο dt, για να προλάβουν επικείμενο lockdown.

Article featured image
Article featured image

Αρχικά ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Οκτώβριο, και φυσικά όλα ήταν έτοιμα. Η έξαρση των κρουσμάτων, ωστόσο, δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους, όπως συνέβη δηλαδή και για εκατομμύρια άλλα ζευγάρια τον τελευταίο χρόνο.

Έπειτα, ο Νικόλας και η Άνθεα επαναπρογραμμάτισαν το γάμο τους για την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων. Κι όμως, εν αναμονή του ευχάριστου γεγονότος οι Αρχές της περιοχής, ανακοίνωναν πως η Victoria θα μπει και πάλι σε καθεστώς lockdown, κι αυτό, στις 12 Φεβρουαρίου, δύο μόλις μέρες πριν τη μεγάλη μέρα. «Μόλις ακούσαμε τα νέα απελπιστήκαμε. Είχαμε ήδη ακυρώσει το γάμο μία φορά δεν γινόταν να γίνει πάλι το ίδιο», δήλωνε λίγο αργότερα στην εφημερίδα «Νέος Κόσμος» ο Νίκολας Γεωργίου.

Εξ ου και πήρε μια απόφαση που δεν σήκωνε αναβολή ρωτώντας τη γυναίκα του εάν ήθελε να παντρευτούν εκείνο το βράδυ. Οι δυσκολίες και τα απρόοπτα αναμενόμενα, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Βρήκε εκκλησία και ιερέα διαθέσιμα και έκλεισε την τελετή για τις 19:00 της ίδιας ημέρας.


couple1.jpg


Στις 3 ώρες που είχαν διαθέσιμες, τηλεφώνησαν σε φίλους και γνωστούς, έστειλαν μηνύματα μέσω των social media, έκλεισαν κουμπάρους, φωτογράφους και μουσική και ήταν έτοιμοι για να πραγματοποιήσουν το γάμο τους.

Και οι 130 καλεσμένοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση και έδωσαν το παρών τους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή των φίλων τους. Το τραπέζι για το φαγητό δεν έγινε στο χώρο που είχε κανονιστεί αλλά σε ένα εστιατόριο κοντά στην εκκλησία και το ταξίδι του μέλιτος στο Κουίνσλαντ αντικαταστάθηκε με ένα τριήμερο κάπου στη Βικτώρια. «Σημασία έχει ότι έγινε ο γάμος. Όλα τα άλλα μπορούμε να τα κάνουμε έστω και λίγο αργότερα», λέει ο Νίκολας και συμπληρώνει πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, πλέον, Ανθέα, είναι ανακουφισμένοι που τα κατάφεραν να παντρευτούν και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Πηγή: Νέος Κόσμος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ