Νέο βίντεο από την εισβολή και τη λεκτική επίθεση άγνωστου άντρα στον προαύλιο χώρο του ΡΙΚ

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύεται για πρώτη φορά διαδικτυακά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Γίνεται χρήση ακατάλληλου φρασεολογίου που μπορεί να ενοχλήσει.

Article featured image
Article featured image

Μπορεί μέχρι ενός σημείου η ιστορία που ξεκίνησε χθες, σε σχέση με τους στίχους του κομματιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision, El Diablo, εν είχε μια κάπως κωμική πλευρά, βασισμένη στη λογική του ότι είναι περίεργο να δίνεται τόση σημασία για κάτι τόσο ανούσιο, ωστόσο σήμερα, μετά και από τις διάφορες αντιδράσεις οργανωμένων συνόλων αλλά και πολιτικού κόμματος, φαίνεται πως τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή.




Μετά από τις τηλεφωνικές απειλές για κάψιμο του ΡΙΚ, άγνωστος άντρας «εισέβαλε» στον προαύλιο χώρο του ΡΙΚ και επιτέθηκε φραστικά σε δημοσιογράφος, ενώ την ίδια ώρα έβριζε χυδαία φωνάζοντας. Ο άντρας, αφού είπε όσα ήθελε να πει και χωρίς, ευτυχώς να προχωρήσει σε σωματική βία, θέλησε να αποχωρήσει από το σημείο.

Μέλη της Αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο, συνόδευσαν τον άντρα σε τοπικό αστυνομικό σταθμό για κατάθεση. Ο άγνωστος «εισβολέας» αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες, αυτή της δημόσιας εξύβρισης, της πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο χώρο, της απειλής και της παράνομής εισόδου σε περιουσία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ