Η αστυνομία διερευνά περιστατικό όπου ένας μαθητής νηπιαγωγείου είχε μαχαίρι στην τσάντα του

Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από γονέα άλλου παιδιού, μετά τα όσα του περιέγραψε το παιδί του. Τι αναφέρουν οι ισχυρισμοί για το πώς βρέθηκε στην τσάντα του παιδιού το μαχαίρι.

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του «Φ», γονέας κατήγγειλε σε Αστυνομικό Σταθμό της Λεμεσού ένα ασυνήθιστο περιστατικό, αναφέροντας πως μαθητής δημόσιου νηπιαγωγείου στην πόλη πήγε τη Δευτέρα στο σχολείο έχοντας στην τσάντα του ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας ανέφερε ότι το παιδί του τού ανέφερε πως συμμαθητής του είχε στη σχολική του τσάντα μαχαίρι και αφού πρώτα το πήρε στα χέρια του, το έδειχνε στα υπόλοιπα παιδιά της τάξης.

Μετά και την καταγγελία, μέλη της αστυνομίας άρχισαν τη λήψη καταθέσεων από όλους τους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με το άρθρο στον «Φ», το οποίο επικαλείται αστυνομική πηγή, από τις καταθέσεις που λήφθηκαν, φαίνεται πως το μαχαίρι έβαλε στην τσάντα ο πατέρας του μαθητή με σκοπό, όπως ισχυρίστηκε, να κόψει, φραντζόλα που του είχε αγοράσει προηγουμένως και φέρεται να το ξέχασε εντός της τσάντας.

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η συμπλήρωση του φακέλου θα οδηγηθεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ