#1 στα YouTube trends το «El Diablo» [ΒΙΝΤΕΟ]

Παρά τις αντιδράσεις και παρά τις διάφορες ανακοινώσεις για απόσυρσή του.

Article featured image
Article featured image

Λίγες μόνο ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του στο κανάλι της Panik Records, στο YouTube (απόγευμα Κυριακής), το «El Diablo» έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στο No1 των trends.


Με 356.000 προβολές, 4.370 σχόλια, 17 χιλιάδες Likes και 2 χιλιάδες Dislikes, η κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision, με την Ελληνίδα ερμηνεύτρια Έλενα Τσαγκρινού, μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.


Το «El Diablo» έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, είναι σύγχρονο και δυναμικό όπως το «El Diablo» και με πρωταγωνίστρια την Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Την χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennings.


Το «El Diablo» κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, το music video έκανε πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ