Τέλος στην απεργία πείνας από τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Τι αναφέρει στη δήλωσή του, έπειτα από 66 ημέρες απεργίας πείνας.

Article featured image
Article featured image

Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε δήλωσή του, από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλεύεται.

Οριακή χαρακτήριζαν εχθές την κατάσταση της υγείας του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα οι γιατροί του, με ανακοίνωση που εξέδωσαν το πρωί του Σαββάτου, και στην οποία ανέφεραν αναλυτικά τις διαταραχές που αντιμετωπίζει.

Η δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα για τον τερματισμό της απεργίας πείνας

«Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες. Ευχαριστώ τους φίλους και συντρόφους που στάθηκαν αλληλέγγυοι. Ευχαριστώ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους για την συμπαράστασή τους, που δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα, απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία.

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση που δείξανε ότι υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις που αντιστέκονται στην αυθαιρεσία, τη βία και τον αυταρχισμό. Κι αυτό αποτελεί μια νέα ελπίδα.

Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στην διαχείριση της δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω. Τους κρίνει ο κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους. Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ