7 πράγματα που πλέον δεν μας εκνευρίζουν όταν παραγγέλνουμε φαγητό delivery

Delivery, αυτό το βάσανο! Ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια, πριν εμφανιστούν στη ζωή μας τα apps για online παραγγελίες και συγκεκριμένα οι δυνατοί παίκτες που έκαναν τα πάντα πλέον να φαντάζουν πιο εύκολα.

7 πράγματα που πλέον δεν μας εκνευρίζουν όταν παραγγέλνουμε φαγητό delivery

Delivery, αυτό το βάσανο! Ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια, πριν εμφανιστούν στη ζωή μας τα apps για online παραγγελίες και συγκεκριμένα οι δυνατοί παίκτες που έκαναν τα πάντα πλέον να φαντάζουν πιο εύκολα.

Article featured image
Article featured image

Επειδή είμαστε στο 2021 όμως και όλα θα πρέπει να δουλεύουν με «2021 ρυθμούς» και όχι με «νοοτροπία 1990», καθίσαμε και σκεφτήκαμε όλα αυτά που όλα τα προηγούμενα χρόνια μάς εκνεύριζαν σε σχέση με το delivery, απλώς για να αποδείξουμε ότι πλέον -και χάρη σε συγκεκριμένα apps- μπορούν να φαντάζουν σαν μια μακρινή κακή ανάμνηση.

Η αργοπορία

Κάνε το εικόνα. Να έχεις κόσμο στο σπίτι, να πρέπει αυτό το διάστημα να έχουν φύγει νωρίς, αλλά κυρίως να πεινάτε και να αργεί το φαγητό. Είναι ή δεν είναι μαρτύριο αυτό το σενάριο; Σε μέρες και ώρες μη αιχμής, θα είσαι τυχερός αν το φαγητό έρθει στο 45λεπτο. Σε άλλη περίπτωση, ο χρόνος κυμαίνεται από 45 λεπτά μέχρι μια ώρα ή και λίγο περισσότερο. Σε όλους μας έχει τύχει. Με Bolt Food, τσεκαρισμένο, στα 30 λεπτά average το φαγητό είναι στην πόρτα σου.

IMG_8071.jpg



Το κρύο φαγητό

Μόνο η εκδίκηση είναι (ή θα έπρεπε να είναι) πιάτο που τρώγεται κρύο. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να έρθουν στην ώρα τους για να είναι ζεστά. Είναι απλά μαθηματικά. Ή απλή φυσική, στην προκειμένη περίπτωση. Αν το delivery έρθει έγκαιρα, το φαγητό δεν θα προλάβει να κρυώσει. Οπότε, η μισή ώρα (για παράδοση) της Bolt Food αποτελεί εγγύηση ώστε αυτό που παρήγγειλες να αχνίζει ακόμα όταν θα ανοίξεις το πακέτο!

BoltFood-201160.jpg



Χαμένοι στην επικοινωνία

Είτε γιατί έχεις αλλεργίες, είτε γιατί έχεις συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες, είτε απλώς γιατί δεν σου αρέσουν, συνήθως επιλέγεις να αφαιρείς πράγματα από την πίτσα. Στην απόδειξη φαίνεται η αφαίρεση, ενώ στην πίτσα υπάρχουν κανονικά. Κι όταν μετά τηλεφωνείς για να το αναφέρεις, στα 10 λεπτά έχεις ήδη δυσανασχετήσει τόσο πολύ με το γεγονός ότι δεν βρίσκεις άκρη, που προτιμάς να πάρεις το κουτί με τους ξηρούς καρπούς και να αρχίσεις να τρως, παρά να συνεχίσεις τη συζήτηση για να σου στείλουν άλλη πίτσα. Μάθε πως, η Bolt Food σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις ανά πάσα στιγμή με το τμήμα υποστήριξης για να λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα, αντί να παίζεις σπασμένο τηλέφωνο με την πιτσαρία.

_MG_2944.jpg



Έχει φύγει το παιδί

Όχι μόνο έχει φύγει, αλλά έχει γίνει και το απόλυτο ανέκδοτο αυτή η ατάκα, σε σημείο που είσαι έτοιμος να απαντήσεις «εννοείς ταξίδι;». Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ήδη, έχει γίνει και τραγούδι. Για ένα πιάτο φαγητό που παραγγείλαμε μάς βγάλανε τραγούδι! Οπότε, δεν χρειάζεται πια να παίρνεις τηλέφωνο και να ρωτάς αν έχει φύγει το delivery. Δεν χρειάζεται να πρέπει να ακούς μια δικαιολογία που συχνά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μέσω του app της Bolt Food, μπορείς ανά πάσα στιγμή, μέσω της σχετικής λειτουργίας να παρακολουθήσεις τη διαδρομή του μέχρι τελικά να έρθει στην πόρτα σου.



Δεν έρχεται εδώ κανείς;

Δύσκολη η στιγμή που μετακομίζεις σε ένα καινούργιο μέρος, μακριά από το κέντρο της πόλης, μακριά από συγγενείς και φίλους. Πιο δύσκολη όμως αποδεικνύεται η στιγμή εκείνη που συνειδητοποιείς ότι στην περιοχή σου οι επιλογές για delivery είναι από μειωμένες έως ανύπαρκτες. Εκτός φυσικά κι αν μιλάμε για Bolt Food, που το delivery φτάνει μέχρι 9 km μακριά από το εστιατόριο. Τόσο μακριά!

IMG_7742.jpg



Πάλι σουβλάκια;

Οι εποχές που το delivery ήταν ταυτισμένο με συγκεκριμένα φαγητά, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, οι επιλογές είναι εκατοντάδες. Θα βρεις ό,τι τραβά η όρεξη και ότι επιθυμεί η ψυχή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κατεβάσεις το app της Bolt Food, να βάλεις τη διεύθυνσή σου και να επιλέξεις ότι κουζίνα θέλεις και όποιο εστιατόριο σου κάνει κλικ, για να δώσεις τελικά το δικό σου κλικ για να μπει η παραγγελία.

bolt-food-food.jpg



Μάμα/παπά, πότε θα έρθει το φαγητό;

Πώς απαντάς στη δύσκολη αυτή ερώτηση; Κι άντε να απαντήσεις την πρώτη φορά στην ερώτηση του πεινασμένου παιδιού σου... Τι θα κάνεις με τις υπόλοιπες δέκα φορές που θα σε ρωτήσει, μέχρι τελικά να κτυπήσει το κουδούνι και να λυτρωθείς; Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να το σώσεις. Τους δίνεις το κινητό για να μπορούν να παρακολουθούν μαζί σου τη διαδρομή του φαγητού, αντιμετωπίζοντάς πλέον τη διαδικασία της παραγγελίας ως παιχνίδι. Θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή πού είναι το delivery και μάλιστα θα ενημερώνουν και σένα, που όντας πεινασμένος επίσης θα αγωνιάς.

_Jake_Farra_0105_boltfood.jpg



Παράγγειλε και κέρδισε ένα Mini Cooper

Και φτάνοντας αισίως στο σήμερα, στον Μάρτιο του 2021, μάθε πως δεν είναι μόνο τα πιο πάνω που αποτελούν έναν πολύ καλό λόγο για να παραγγείλεις φαγητό, καφέ ή οτιδήποτε άλλο μέσω Bolt Food… πολύ απλά γιατί όλα αυτά θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα! Με δεδομένο ότι η Bolt Food σου διασφαλίζει ότι η εμπειρία μιας παραγγελίας σου θα είναι άψογη, πλέον σου δίνει ακόμα κάτι, ως κερασάκι στην τούρτα, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να κερδίσεις το θρυλικό MINI Cooper, λαμβάνοντας μια συμμετοχή για κάθε ευρώ παραγγελίας, από συγκεκριμένα εστιατόρια που θα βρεις στο app της Bolt Food κάτω από την κατηγορία ‘Win a MINI Cooper’.

_Jake_Farra_0140_boltfood.jpg



H Bolt ξεκίνησε το 2013 από την Εσθονία και πλέον αποτελεί μια από τις πιο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείας τεχνολογίας στην Ευρώπη και όχι μόνο. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ανθρώπους, ο στόλος της αποτελείται από 1,5 εκατομμύριο οδηγούς, ενώ έχει παρουσία συνολικά σε 40 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.

DSC00293.jpg



ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Έχοντας δώσει πνοή στον κλάδο των μεταφορών με ταξί, ψηφιοποιώντας μία κατά τ’άλλα χρονοβόρα διαδικασία όπως ήταν το να ψάχνει κάποιος τηλέφωνο για να παραγγείλει ταξί, η Bolt κέρδισε και το στοίχημα της αλλαγής των συνηθειών του κοινού όπως το να μετακινείται με το δικό του όχημα, αφιερώνοντας πολλές ώρες στο ψάξιμο πάρκινγκ ή το να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του ή άλλων αντί να πάρει ένα ταξί.

Παράλληλα, η εισαγωγή της Bolt Food, αποφόρτισε τον εστιάτορα από το βάρος της μεταφοράς του φαγητού, αφήνοντας τον συγκεντρωμένο στη ποιότητα του φαγητού. Η έμπειρη ομάδα της Bolt Food, έχοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία στα χέρια της, μετατρέπει την μέχρι πρότινος κακή εμπειρία του ντελίβερι σε μία ολοκαίνουργια εμπειρία που ανάγει την παραγγελία του φαγητού σε αντίστοιχη του να βρίσκεται κάποιος στο χώρο του εστιατορίου. Η καραντίνα απέδειξε ότι η κακή διαχείριση του χρόνου παράδοσης φαγητού είναι ικανή να στοιχίσει σε πολλά εστιατόρια πολλούς πελάτες άρα η ανάγκη υπηρεσιών που να βελτιστοποιούν αυτή την εμπειρία είναι πλέον μονόδρομος.

Η φιλοσοφία της Bolt παραμένει η ίδια, να κρατήσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της και στους πελάτες της αλλά και στους συνεργάτες της και να συνεχίσει να προσφέρει την μέγιστη εμπειρία μεταφοράς σε όλους τους χρήστες της.



Ακολούθησε τη Bolt Food στο Facebook

Ακολούθησε τη Bolt Food στο Instagram


Κατέβασε την εφαρμογή ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ