Διαδικτυακό σεμινάριο από τη Νομική Σχολή του UCLan Cyprus

Διαδικτυακό σεμινάριο για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα της Νομικής Σχολής.

Article featured image
Article featured image

Η Σχολή Νομικής του University of Central Lancashire Cyprus σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο για να μάθετε περισσότερα για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα της Νομικής Σχολής του μοναδικού Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη, 24 Μαρτίου 2021 από τις 18:00 μέχρι τις 19:00.

Το University of Central Lancashire Cyprus είναι το πρώτο Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που διαθέτει Εικονικό Δικαστήριο (Moot Court) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, προετοιμάζοντας έτσι κατάλληλα τους φοιτητές της Νομικής Σχολής για τη μετέπειτα καριέρα τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το προπτυχιακό πρόγραμμα Bachelor of Laws LLB (Hons) είναι το μοναδικό πτυχίο στην Κύπρο με διπλή επαγγελματική αναγνώριση από τη Νομική Ρυθμιστική Αρχή και Συμβούλιο Αγγλίας και Ουαλίας (Solicitors Regulation Authority and Bar Standards Board of England and Wales) και από το Νομικό Συμβούλιο Κύπρου.

Εκτός από το πρόγραμμα Bachelor of Laws LLB (Hons), η Σχολή Νομικής του Πανεπιστημίου παρέχει τα ακόλουθα μεταπτυχιακά προγράμματα: Master of Laws LLM, LLM Financial and Commercial Law και LLM International Business Law, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα της νομικής επιστήμης.

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που έχετε επιλέγοντας τη Νομική Σχολή του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου για τις σπουδές σας. Επίσης, το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό θα σας ενημερώσει για όλα τα προγράμματα της Νομικής Σχολής και τις προοπτικές εργοδότησης, ενώ το επαγγελματικό προσωπικό θα σας ενημερώσει για τα κριτήρια εισδοχής για τον Οκτώβριο 2021, τη διαδικασία εγγραφής αλλά και τις οικονομικές διευκολύνσεις που παρέχονται στους φοιτητές.

Ομιλητές θα είναι η Καθ. Stéphanie Laulhé Shaelou (Κοσμήτορας Νομικής Σχολής), ο Δρ. Κλέαρχος Κυριακίδης (Αναπληρωτής Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής), η Δρ. Νάσια Χατζηγεωργίου (LLB Course Leader), η Δρ. Νέβη Αγαπίου (LLM Course Leader – Programme Coordinator) και η κα Μαρία Αρέστη (Senior Student Recruitment Officer).

Η Διαδικτυακή Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.uclancyprus.ac.cy/schools-webinars/. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ