Η Μπαρμπαρίγου μιλά για αντιγραφή και ο Πετρετζίκης απαντά

Χωρίς σε καμιά περίπτωση να κατονομάζει ο ένας τον άλλο μέσα στις αναρτήσεις τους.

Article featured image
Article featured image

Βγήκαν τα μαχαίρια… για μια γαλατόπιτα.

Μετά τα όσα έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη συνταγή της γαλατόπιτας της Μάνης, ο Άκης Πετρετζίκης «απαντά» με μια δική του ανάρτηση στο Instagram.

Πρώτη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με ανάρτησή της στο Instagram άφηνε αιχμές για αντιγραφή της συνταγής της γαλατόπιτας Μάνης, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον Άκη Πετρετζίκη, που την Κυριακή μαγείρεψε και έδειξε τη συνταγή για γαλατόπιτα.

Η γνωστή σεφ αναφέρθηκε σε μια συνταγή γαλατόπιτας του 2012 που όπως σχολίασε χαρακτηριστικά «κοπιαρίστηκε» από πολλούς, αλλά δεν κατονόμασε κάποιον ή κάποια συνάδελφό της: «Έμαθα στη ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς».


Εκτός από την ανάρτηση, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δημοσίευσε επίσης μια σειρά από Instagram Stories λέγοντας πως αυτός που «της πήρε την συνταγή» έδωσε το ίδιο όνομα.

petretzikis_mprarmparigou_galatopita.png

petretzikis_mprarmparigou_galatopita1.png


Στο τελευταίο «Kitchen Lab» ο Άκης Πετρετζίκης παρουσίασε μiα συνταγή γαλατόπιτας, που περιέχει καρύδια, ενώ της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου αμυγδαλόψιχα.


Μετά τα όσα δήλωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου περί αντιγραφής της συνταγής, ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε ένα Instastory, όπου απεικονίζεται ο ίδιος σε έναν πίνακα ζωγραφικής, γράφοντας: «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν! Τip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα».

petretzikis-3.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ