Μερικά από τα καλύτερα που γράφτηκαν για τη δήλωση «Το Instagram είναι δύσκολο επάγγελμα»

Η Μαριπόζα έκανε δήλωση on air και κάποιοι στο Twitter (και όχι μόνο) δεν έχασαν την ευκαιρία να το σχολιάσουν, όπως άλλωστε συμβαίνει πλέον με το καθετί που θα ειπωθεί δημόσια από γνωστά πρόσωπα.

Article featured image
Article featured image

Καλεσμένη στο Love it της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου όπου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί λόγω του επαγγέλματός της και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως Instagrammer, αναφέροντας μάλιστα ότι «φορολογείται κανονικά».

«Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το ότι σχολίασα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Αλλά το δήλωσα πολύ διαφορετικά. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει κάνοντας χίλια πεντακόσια πράγματα, εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος», είπε.

Και συνέχισε: «Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται το Instagram ότι δεν είναι δουλειά. Γιατί άκουσα διάφορα σχόλια που αναρωτιόντουσαν αν θεωρείται επάγγελμα και αν φορολογούμαστε. Θέλω να απαντήσω ότι όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα και το προϊόν, και ο διαφημιστής και κάνω το project management. Κάνω πάρα πολλά πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Δεν σκάβω, φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές αλλά δεν σημαίνει ότι είναι μια δουλειά που δεν υπάρχει μια άλφα ταλαιπωρία».



Δεν σχολιάζουμε τη δήλωση ούτε το κατά πόσο είναι δύσκολη η δουλειά των Instagrammer. Γελάσαμε όμως με μερικά από τα σχόλια που έπαιξαν με αφορμή τη δήλωση, εξού και τα μαζέψαμε εδώ για εσάς:

156210405_250634090026955_6531956337228582658_n.jpg

mari4.jpg

mari1.jpg

mari2.jpg



mari3.jpg

mari5.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ