Μνημόνιο Συνεργασίας Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και Ronald McDonald House Charities® Κύπρου

Σκοπός η ενίσχυση της μεταξύ τους συνεργασίας και η επίτευξη κοινού στόχου για συλλογική πρόοδο.

Article featured image
Article featured image

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και o Μη Κερδοσκοπικός, Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Ronald McDonald House Charities Κύπρου προχώρησαν την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2020 στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, με σκοπό την ενίσχυση της μεταξύ τους συνεργασίας και την επίτευξη του κοινού στόχου για συλλογική πρόοδο.

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ronald McDonald House Charities Κύπρου, κ. Νεόφυτος Ταλιώτης.

Στόχος των δύο πλευρών, η από κοινού συνεργασία για διοργάνωση διαβουλεύσεων, δημόσιων συζητήσεων, διαλέξεων, εργαστηρίων ή και ημερίδων, κυρίως για θέματα υγείας, παιδείας και εθελοντισμού, με σκοπό τη συλλογική πρόοδο της κοινωνίας και της νεολαίας.

Μεταξύ άλλων, τα δύο μέρη προσβλέπουν στην ανάληψη δράσεων για δημιουργία συνθηκών, έτσι ώστε όλα τα παιδιά και οι νέοι να έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη με τις οικογένειές τους, να υποστηρίζονται και να συμμετέχουν ενεργά στη φροντίδα των παιδιών τους.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, συνεχάρη το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ronald McDonald House Charities Κύπρου για τη δράση και την πορεία του, καθώς επίσης και για το όραμά του να στηρίζει ενεργά τις οικογένειες όπου και όποτε το χρειάζονται.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ronald McDonald House Charities Κύπρου, κ. Νεόφυτος Ταλιώτης, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Οργανισμού Νεολαίας για τη σύναψη του Μνημονίου και τόνισε τη σημασία υπογραφής του, ιδιαίτερα όσον αφορά στην από κοινού συνεργασία στο άμεσο μέλλον, για τη δημιουργία και λειτουργία του πρώτου Συμβουλίου Ηγεσίας Νέων Ronald McDonald (Youth Leadership Council), με έδρα την Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ