Το σχόλιο της Αστυνομίας Κύπρου στη χθεσινή ανάρτηση της Ραφαέλας

Η αντίδραση του Αρχηγού στα όσα καυτηρίασε μέσα από την ανάρτησή της.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Σχετικά με την ανάρτηση της Rafaela Miltiadou, η οποία εντόπισε και καυτηρίασε το ευαίσθητο θέμα της παράνομης στάθμευσης σε χώρους στάθμευσης για άτομα με αναπηρίες, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το παράπονο, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τη Ραφαέλα.

Κατά τη μεταξύ τους συνομιλία, ο Αρχηγός τη διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομία Κύπρου δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα αυτά και ότι άμεσα θα γίνουν οι ανάλογες ενέργειες. Το πρόβλημα αυτό, απασχολεί σοβαρά την Αστυνομία, και γι’ αυτό, έχει αναπτύξει διάφορες δράσεις, για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των οδηγών, ενώ παράλληλα σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται έλεγχοι παγκύπρια για καταγγελία των ασυνείδητων οδηγών.

Στο πλαίσιο αυτό, διευθετήθηκε μεταξύ τους συνάντηση, αφού και η Ραφαέλα ως Πρέσβειρα Οδικής Ασφάλειας, εργάζεται και η ίδια προς τον σκοπό αυτό.

Ως Αστυνομία, υπενθυμίζουμε ξανά ότι αυτή η απαράδεκτη συνήθεια είναι θέμα νοοτροπίας και σίγουρα και θέμα έλλειψης σεβασμού προς τους συμπολίτες μας.

Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης, πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα, και να γίνει συνείδηση σε όλους μας, ότι δεν μπορούμε να στερούμε από τους συνανθρώπους μας αυτονόητα δικαιώματα.

F5C051C8-66BD-4D36-8597-5E9FDBA7EE68.jpeg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ