Η ψηφοφορία για τα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς έχει ξεκινήσει

Παρουσιάζει η Estée Lauder.

Ένας θεσμός που εδώ και 16 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου. Την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, το ταλέντο και όλα όσα συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα μίας γυναίκας. Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021, που παρουσιάζει η Estée Lauder, έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της.

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές 5 υποψήφιες σε κάθε κατηγορία. 8 κατηγορίες, 40 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2021:

Fashion & Jewellery Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Remedica Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία. Λόγω πανδημίας, την εξεταζόμενη περίοδο δεν διεξήχθησαν αθλητικοί αγώνες, έτσι το βραβείο στην κατηγορία Dove Αθλήτρια θα είναι φέτος τιμητικό.

Στην ανοιξιάτικη Madame Figaro, που κυκλοφορεί, θα γνωρίσετε τις 40 υποψήφιες, καθώς επίσης και στο portal της Madame Figaro, www.madamefigaro.cy, όπου παρουσιάζονται τα βιογραφικά της κάθε υποψήφιας δίνοντας έμφαση στη δράση τους την περίοδο Σεπτέμβριος 2019 - Ιανουάριος 2021.

Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί στις 9 Μαΐου 2021. To κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην ψηφοφορία και να αναδείξει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2021 μέσω τηλεφώνου, με SMS και διαδικτυακά στο https://awards.madamefigaro.cy/

Ο μοναδικός και απόλυτος κριτής καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των Γυναικών της Χρονιάς είναι το κοινό.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2021, που παρουσιάζει η Estée Lauder, θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, σε μια λαμπερή εκδήλωση. Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: Η ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ/ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ: REMEDICA

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΙ: BEAUTYLINE, AUDI, STEAMPOD BY L'ORÉAL PROFESSIONNEL

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ